AKTUELNO

Pevačica je na današnji dan, kao i proteklih godina, položila cveće na grob svoje najveće ljubavi.

Pre 20 godina u samom centru Beograda ubijen je kik-bokser Zoran Šijan iz Surčina, a do danas nije razjašnjeno njegovo ubistvo. Pevačica Goca Božinovska, Šijanova udovica, nada se da će kad-tad biti pronađene ubice njenog muža, a svakog 27. novembra oseti neopisivu bol i tugu koja ne jenjava ni posle dve decenije.

Foto: Instagram.com/zoranasijan, Privatna arhiva

Kao i proteklih 20 godina, pevačica je i na današnji dan posetila Šijanov grob u Surčinu.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Božinovska je rano jutros, oko osam časova u tajnosti posetila grobno mesto svoje najveće ljubavi na Pravoslavnom groblju u Surčinu. Ona je tom prilikom položila na grob buket cveća i zapalila sveću.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Rano jutros sam posetila grob mog Zorana. Želela sam da budem tamo sama, pa sam poranila - poručila je pevačica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Goca se u potresnoj ispovesti uoči 20. godišnjice Šijanove smrti za Pink.rs prisetila filmske ljubavne priče koju je imala sa njim, a nju možete pročitati OVDE!

Podsetimo, Šijan je ubijen 27. novembra 1999. oko 1.30 ujutru na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića, u centru Beograda, dok je sedeo za upravljačem svog "mercedesa 600" i čekao zeleno svetlo na semaforu. U policiji i tužilaštvu i dan-danas ne znaju ko je nedaleko od kluba "Stupica" ubio tada najpoznatijeg Surčinca i bivšeg šampiona Evrope u kik-boksu.

Autor: N. V. ; M.K.

#Goca Božinovska

#Zoran Šijan

'