AKTUELNO

Nije mogla da iskontroliše bes!

U hotelu "Zadruge" nastala je opšta pometnja zbog žestoke rasprave Baneta Čolaka i Ermine Pašović, a koja već satima ne prestaje.

Njih dvoje su raskrinkavali jedno drugo, a izgovoren je niz novih detalja iz njihovog odnosa koji će zasigurno zaintrigirati javnost, a o tome će se polemisati i za stolom u toku sastanaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog svega što joj je Bane izgovorio, Ermina je odlučila da ga gađa predmetima koji su se nalazili u hotelu, pa je tako polomila vazu i čašu. Ono što ju je najviše pogodilo je Banetovo priznanje da je u njenom telefonu pronašao poruke koje je razmenjivala sa Gagijem Đoganijem, ali je da je iz ljubavi prema njoj prešao i preko toga.

Posle nastupa ona odlazi u WC da se tušira, imala je zelenu haljinu. Ja je pitao da se tuširamo zajedno, ona nije htela. Ja sam joj dao svoj peškir, posle smo njene pse šetali, ona se dodatno preznojila. Završimo mi to i vratimo se ovamo i ona kaže da ide da se tušira. Ostavila je mobilni, ja ležao. Pali se telefon i direktno se kači na WiFi. Kad, stižu poruke na Fejsbuku. Ja uzimam telefon, vidim da je Gagi Đogani: ,,Da li postoji šansa da mi ikada imamo nešto". Ona mu kaže: ,,Gagi, ti znaš da smo mi prijatelji i da ništa više nećemo imati" - ispričao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam došla u Beograd 5. septembra. Ja sam ti poslala snimak što sam te snimala u kadi za reklamu! Dok sam se ja tuširala, vidim tebe kako ležiš sa telefonom gde čitaš poruke sa Gagijem. Pitao si me šta ja imam da pišem njemu da mi fali i to je bilo to! - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'