AKTUELNO

Sve joj se skupilo!

Turbulentno veče eskaliralo je situacijom u hotelu kada se zadrugarka Ermina pokrila jorganom i briznula u plač, nakon razgovora sa Banetom Čolakom. Tokom večeri, razgovaralo se o njenoj navodnoj vezi sa Gagijem Đoganijem, ali i o tome da Bane i ona nisu kompetentan par.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ti misliš da ne treba više da razgovaramo nećemo, neću u pabu da spavam, mogu da spavam u radionici ili ovde, ako misliš da je to rešenje ja ću tvoju odluku ispoštovati, ja sam prešao preko mamine reči jer smatram da si vredna toga, ti si za stolom rekla da ja lažem vezano za grudi, ti si se meni ovakva svidela. Ja neću da te gledam takvu, ja ne mogu da presečem svoje emocije, boli me da te gledam kada plačeš. Ja ništa na svetu ne moram, niko ne može da mi naredi, majka mi nije rekla šta treba da radim - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemamo o čemu da pričamo, odluke su donete, ne interesuje me. Pusti me molim te da spavam. Dokazaću ti šta je tvoja majka slagala. Imam poruke, imam sve, samo da dokažem sve, ići ću na poligraf i kad završim znam da sam čista - pričala je Ermina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

'