AKTUELNO

Izrazio je želju da zakopa ratne sekire.

U poslednje vreme mnogo je bilo turbulencija na emotivnom planu Stefana Karića i Ive Grgurić - ipak, oni su dokazali da je njihova ljubav jača od svega, budući da su uspeli da prebrode sve nedaće, a potom i prebrode krizu uslovljenu navodnim Karićevim bekstvom iz "Zadruge", što je zapravo bio tajni zadatak, zbog čega su bogato nagrađeni.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Posle svega što se izdešavalo, putem društvenih mreža oglasio se Stefanov otac Osman Karić. Zaključio je da su i njegov sin i potencijalna snaja dokazali koliko se vole, što su videli i gledaoci, a potom i uputio poruku Ivinoj majci.

Važim za razumnog čoveka, neću živeti doveka, već je sada menza postala mi jutrom apoteka. Znam da zaboravim, čak i da greske oprostim, vidim da se digla pompa, samo sekund, ispala mi s noge klompa. Za rad veze Stefana i Ive i dalje ću kritikovali lažne profile i debile, ali neću izdržati da se ne izvinim Ivinoj mati, nije žena kriva - Barbara je možda ishitrena bila, zanela je svetla velikoga grada, nek mi i ona oprosti za sada. Sekire ću zakopati, pružam ruku pomirenja da ne dođe tu do vrenja. Digla se prašina, želim da među nama zavlada spokoj i tišina. Mir mir mir, niko nije kriv, nek naš par uvek bude nasmejan i fin - u svom stilu poručio je Osman.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Autor: Pink.rs

#Iva Grgurić

#Osman Karić

#Stefan Karić

'