AKTUELNO

Prekipelo joj, pa je rešila da se obračuna!

Pinkova zvezda i bivša zadrugarka Sara Reljić odlučila je da progovori o učešću svog brata u najgledanijem rijalitiju ,,Zadruga 3". Reljićeva je na početku druženja otkrila da radi na novoj pesmi koja će nositi naziv ,,Zalet", te smo je upitali koliko puta se ona zaletela u životu.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U, mnogo puta! Često ja ispečem pa kažem, ali je uglavnom i to bilo zaletanje. Ja sam se pronašla u nekom delu - izjavila je Sara.

Potom se se odmah dotakli goruće teme, kada je takmičenje njenog brata Flipa Reljića u pitanju. Naime, Filip se trenutno nalazi na velelepnom imanju nadomak Beograda, a kako se pre samo nekoliko dana poljubio sa Miroslavom Mimom Živković, hteli smo da čujemo Sarin komentar na to.

Čovek širi ljubav gde god da se nađe. Zameram mu, ja razumem sa jedne strane, kada smo kod kuće, sve je okej i ništa strašno, dok napolju je sve nekako deset puta gore. Meni je krivo što je on zaboravio kako sve to izgleda - otkrila je Reljićeva.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kako se Filip upuštao u ljubavne podvige sa mnogim zadrugarkama, upitali smo Saru da nam otkrije koja je devojka baš po njegovom ukusu, a onda nas je Pinkove zvezda iznenadila kada je otkrila da se nijedna ne uklapa u njegov profil.

Tokom svog takmičenja u rijalitiju ,,Zadruga" Sara je bila u vezi sa Vojketom, te smo je upitali sa kojim zadrugarom trenutnim bi ga zamenila. Sara nije želela da komentariše, tvrdeći da u Beloj kući trenutno nema ,,frajera".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Za kraj druženja Sara se dotakla i zadrugara Marka Đedovića, zbog kojeg je pobesnela kad je on sa Saškom Karan ogovarao njenog brata. Pevačica nije imala lepo mišljenje o njemu, pa nije htela ni da ga krije, već ga je javno prozvala.

Onaj što ga nazivaju novinarom, smatram da je on sramota za tu profesiju. Mislim na Đedovića, pitala bih da koji on problem ima. Ja njega nikada nisam upoznala. On sebe naziva novinarom, a ponaša se kao poslednji klošar na ulici - bila je žestoka pevačica.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. Bogdanović

#Filip Reljić

#Marko Đedović

#Sara Reljić

#Zadruga

'