AKTUELNO

Koliko joj u ovim trenucima znači podrška porodice, šta se promenilo otkako se preselila u Novi Sad i sve detalje spektakla zakazanog za 14. februar, Nataša će otkriti ekskluzivno u “Premijera – Vikend specijalu”.

Nove vesti iz života javnih ličnosti, svi najbitniji događaji i najintrigantnije priče očekuju vas u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima, “Premijera – Vikend specijal” u nedelju od 14 časova na TV Pink!

Nakon dogovora, koji su zbog njenih poslovnih obaveza trajali čak mesec dana, u studio kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića stiže jedna od najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac. Veliki jubilej, 20 godina karijere, Nataša će zajedno sa publikom proslaviti 14. februara u beogradskoj “Štark” areni, za kada je zakazala solistički koncert simboličnog naziva “S.O.S. za ljubav”.

Foto: Pink.rs

Novosadska barbika ili “mala plava”, kako je još zovu, otkriće ove nedelje sve detalje koncerta – kakav je tim okupila oko sebe i kako funkcionišu, kako je protekao kasting za plesače u Sloveniji, šta joj najteže pada kod pripreme koncerta, ali i zbog čega jedva čeka taj 14. februar. Nataša već nedeljama sa celim timom radi naporno, kako bi njen prvi solistički koncert u areni protekao u savršenom redu – pripremaju se zahtevne koreografije, spektakularni kostimi, scenografija, ali i novi aranžmani njenih dobro poznatih hitova. Koliko joj u ovim trenucima znači podrška porodice, šta se promenilo otkako se preselila u Novi Sad i sve detalje spektakla zakazanog za 14. februar, Nataša će otkriti ekskluzivno u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Jelena Simonović

Sa Tijanom I Ognjenom će ove nedelje popodnevnu kafu popiti i Dragan Marinković Maca, popularni glumac, voditelj, a od nedavno i upravnik pozorišta u najgledanijem rijalitiju “Zadruga 3”. O tome kakve sve izazove nosi pozicija upravnika pozorišta u rijalitiju i uopšte rad sa zadrugarima, Maca će ispričati uživo u studiju najpopularnije emisije o poznatima. Osim toga, Maca će promovisati i svoju novu predstavu “Kakva ti je žena, takav ti je život”, koja je već postala veliki hit u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa stigla je na sve bitne koncerte – prvi ćete u nedelju videti izveštaj sa prva dva koncerta Zdravka Čolića. Legendarni pevač rasprodao je čak četiri arene, dok su karte za peti i dalje u prodaji, a Zdravkove utiske čućete već u nedelju. Očekuje vas I izveštaj sa koncerta Ane Bekute u centru “Sava”, ali i sa koncerta Aca Pejovića u novosadskom “Spensu”.

Tema ovonedeljne rubrike “U metu” biće život i smrt zvezde devedesetih, Ksenije Pajčin, koja bi 3. decembra napunila 42 godine. Ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” istraživala je detalje njenog života i uspešne karijere, ali i burne ljubavne veze sa Filipom Kapisodom, koja ju je 16. marta 2010. godine odvela u smrt.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ove nedelje u “Premijera – Vikend specijalu” videćete i ispovest Ljiljane Jakšić, poznate po ulozi Salvete. Ljiljana je zvanično najstarija žena koja je dobila dete – ćerku je dobila u 52. godini, a nedavno je proslavila njen 6. rođendan. Kakve sve izazove nosi roditeljstvo, posebno kada je dete rodila tako kasno, Ljiljana će ispričati pred našim kamerama.

Ovo naravno nije sve, zato ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije “Premijera– Vikend specijal” u nedelju 1. decembra uživo od 14 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'