AKTUELNO

Smatra da je detetu u ovoj situaciji najteže i da će zbog ovoga vući tramue.

Sredinom ove nedelje čitav region potresla je vest da je muzičkoj zvezdi Severini Kojić oduzeto starateljstvo nad detetom, koje je dodeljeno njenom bivšem suprugu. Pevačici su veliku podršku pružile sve kolege, ali ona i daje ne može da prihvati ovakav ishod presude, te namerava da nastavi svoju borbu.

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gostovao je glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, koji nije mogao, a da se ne osvrne na ovu temu.

Foto: Beta, TV Pink Printscreeen

Malopre ste vas dvoje imali temu, između Severine i Milana. Ja ljude ne poznajem, ali najgore je tu prošlo dete. Treba ulaziti u vezu ili u brak sa civilizovanim ljudima, ide ide, ne ide pa-pa, nema potrebe ni za sudovima, ni socijalni radnici. Neću dublje da ulazim u tu temu jer sam ja samohrani otac, pa imam neke svoje druge razloge za i protiv. Najbitnije je da sa partnerom, ako već imaš plod ljubavi, to dete, ako se taj odnos već završio, da porazgovarate kao dvoje odraslih, civilizovanih ljudi i dogovorite se bez tih ustanova. Dete prolazi kroz traume, ovo što se događa nije dobro. Deca današnja sazrevaju brzo, saznaju sve preko društvenih mreža, saznaju za sva ta pisma, za sve - rekao je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Maca je u svom gostovanju otkrio i da je njegova predstava "Kakva ti je žena, takav ti je život" koja je zakazana za 10. decembar rasprodata, te da je dodat novi datum - 10. 01. 2020, što publiku veoma raduje. Pored toga, Maca će 17. marta naredne godine održati, kako je rekao, neku vrstu kabarea u centru "Sava".

Autor: R.L.

#Dragan Marinković Maca

#Severina Kojić

'