AKTUELNO

I nju je šokirala vest da su nadležne institucije u Hrvatskoj Severini oduzele sedmogodišnjeg sina, koji od pre nekoliko dana živi sa ocem Milanom Popovićem.

Kao bomba odjeknula je vest da je Severina Kojić izgubila pravnu bitku s bivšim partnerom Milanom Popovićem, kojem je pripalo starateljstvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom. Sud je doneo privremenu meru po kojoj je pevačica morala svog jedinca da preda srpskom biznismenu, koji će se od sada u najvećoj meri starati o sinu i kojem će plaćati alimentaciju.

Foto: Beta, TV Pink Printscreeen

Mnogi pripadnici javne scene pružili su podršku Severini, koja će od pre nekoliko dana neuporedivo manje vremena provoditi sa sinom. Na spisak onih koji su javno podržali koleginicu uvrstila se i njena mlađa koleginica Katarina Grujić.

Foto: TVPink Printscreen

- Ne volim da pričam na neke intimne teme mojih kolega, ljudi iz javnog sveta... Mislim da je njima još teže kada mi pominjemo i pričamo o tome, ali jedino što ja mogu da kažem jeste da ima veliku podršku od mene - priznala je Katarina u "Premijeri", a potom dodala:

- Mislim da je njoj najteže i samo treba da joj pružimo podršku veliku.

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

'