AKTUELNO

Pašovićeva prevrnula očima i kiselo se smejala!

Tokom nominacija ustali su i Natalija i Sani Ibraimov koji trebada glasaju između Ermine Pašović i Baneta Čolaka, a kako su bili bitan deo tokom drame sa Gagijem Đoganijem, njihovo mišljenje zadrugari su jedva čekali da čuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta da se priča ovde, sve se ispričalo, neću da pravim nikakvu retrospektivu. Ono što sam ja rekao, Ermina se izvinila i Nataliji i meni posle svega što se desilo, ja sam njoj rekao da treba da stavi tačku na sve to. Ja sam rekao još na početku da će pogrešiti. Ona je jako tvrdoglava, svojeglava, neke stvari koje sam ja video da je radila sa Banetom, ja sam joj rekao da ne radi. Što se tiče Baneta, on je za mene jedan od boljih prijatelja. Mislim da bi najbolje bilo da ona izađe, jer vidim da pati, nju šaljem - rekao je Sani, na šta je Pašovićeva prevrnula očima, a onda je mišljenje iznela i Natalija.
Što se tiče Ermine i Baneta, počeću od nje. Ja sam sa njom kao pas i mačka, jedne nedelje se volimo, druge ne. To je zato što ona ne želi da sluša, rekla sam joj da bude iskrena od prvog dana, potvrdila se priča onu koju je Gagi tvrdio da se desila. Da si to priznala, mislim da bi bila skroz drugačija priča. Ja ne mogu da grešim dušu, ja ti samo jako zameram što si Gagija povredila. To što si iznela neke stvari, koje je on tebi rekao u poverenju, vidim da mu je jako loše zbog toga. Ja sam te pitala da li bi bilo šanse da se vas dvoje pomirite, ali to je na tebi. Bilo je ružno što si rekla to, možda si mogla na neki drugi način da ga povrediš, ako si želela, a povredila si ga. Što se tiče Baneta, on je neko ko me je zaista dočekao, uvek je tu za mene, mislim da je jedan jako duhovit dečko, hoće svima da da, ono što je Sani i rekao, ja ga stvarno volim. Jovana je nekoliko puta rekla da je on dobar drug, ja se nadam tome. Ermina, žao mi je, ali moram tebe poslati - ispričala je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'