AKTUELNO

Nije očekivala ovakav napad!

Mina Vrbaški i Ermina Pašović jedva su dočekale svojih pet minuta kako bi se oprobale u prvom izazovu koji ih očekuje u ovoj ,,Paklenoj Zadrugoviziji". Njih dve su uz to dobile pesmu Kije Kockar - Ne vraćam se na staro.

Foto: TV Pink Printscreen

One su pokušale da budu hrabre, ali su do samog kraja ipak završile i numeru koja je bila predviđena za njih, dok je Ermina u strahu poželela da se njihov red što pre završi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup pogledajte u nastavku.

Stručni žiri je komentarisao nastupe, a Luna Đogani je u ovom slučaju morala da napravi izuzetak zbog Ermine, a svima je poznato u kakvim je sukobima bila sa njenim ocem Gagijem Đoganijem i kakva mu je neprijatna iznenađenja priređivala.

Bile ste okej, mislila sam da ćete biti bolje - rekla je Nadežda.
Devojke, bile ste neustrašive. Samo taj tekst malo...strofe niste znale, moraćemo da vas rangiramo i da vam dajemo ocene po tom tekstu - rekla je Ljupka.
Izvini, ti se zoves Ermina ili Mina? Pošto sam je ja upoznala kao Minu, nisam ni znala kako se zove. Pa, super radiš ove stvari, da gaziš po bubama. A, možda bi trebalo da naučiš da ne ponižavaš ljude koji to nisu zaslužili. Ako si ušla kao nečija podrška, a ja znam da jesi i znam koliko si želela da budeš podrška samo mom tati... Reći ću ti samo jednu stvar. Imaš roditelje, zamisli na šta sam ja spremna da uradim za njega da bih ga odbranila. Jedva čekam da se vidimo, sram te bilo! Ja ovde ne mogu da budem neutralna, ne mogu noćima da spavam i osećam se loše zbog toga. Ne zanima me kako će neko da se oseća, došla sam da komentarišem šta ja hoću - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto tako je i on mene, ali sada nije vreme za raspravu - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'