AKTUELNO

Bila je velika zvezda devedesetih.

Devedesetih godina prošlog veka domaćom muzičkom scenom harala je Ksenija Mijatović. Mnogi su smatrali da je baš ona vlasnica najmoćnijeg vokala na našim prostorima, ali je onda iznenada napustila muzičku karijeru i posvetila se nečemu potpuno drugačijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlasnica hitova "Da mi je", "Zauvek", "Do bola" danas vodi radionice kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ksenija je poslednji album snimila 2011. godine, ali on nije dobro prošao kod publike, a pevačica je sama priznala da je te godine imala samo dva nastupa, zbog čega je i odlučila da odustane od muzike.

View this post on Instagram

Dugo vremena nisam pratila svoje telo i šta zaista osećam,potiskivala sam mnoga neprijatna osećanja da bi životfunkcionisao dalje .. zar ne radino to svi? Nisam sebi dopuštala slabost jer ta reč u mom vokabularu nije postojala ...onda jednog dana ,telo je odreagovalo ,tako snažno je reklo - DOSTA da sam morala dobro da se zamislim. Kako je vreme prolazilo ,sagledala sam koliko je moje telo patilo i koliko mu (čitaj sebi ) nisam dopuštala da oseća to što oseća i da ispolji već sam samo “gurala pod tepih” . Ovu pesmu sam napisala pre nekoliko godina u dahu i sada sam spremna da je podelim sa vama. Ovo je moje izvinjenje mome telu (mom unutrašnjem biću) za sve što je trpelo. PESMA TELU Ko kaže da boli? to nije istina! možda samo vatra noćas gori jače trgni se! uspravi , moja jaka steno! ovi tvoji krici , šta treba da znače? Samo u tišini čujem tvoj glas negde daleko , gde stanuje duša ... oprosti što nikakav ne ostavljam trag svake se slabosti ja duboko gnušam Što je meni snaga , tebi je bol kakva je to igra koja dušu muči? zablude su oči prekrile skroz zar nismo jedno? ko kaže -“ ćuti. “ ? Znam ,nije ti lako, moja jaka steno ne dam ti da zastaneš i ne znam šta sanjaš ali srce ti nudim i ruke širim vidim te! čujem! nebu se klanjam Ko milosti nema ,nema ni života, taj k’o prosjak sam bez ljubavi luta Kad bih na trenutak mogla da te sretnem ,rekla bih “izvini ,skrenula sam s puta...” Sada jasno vidim i patnju i bol tvoj glas me budi sve jače i jače tu sam ,ne brini, stojim uz tebe pa neka plače kome se plače... Ti samo mene imaš kao i ja tebe, nisu nas iste dozivale tuge , ali evo, pogledaj , novi je dan! Sunce nam donosi nove Duge! #dobremisli #mojetelo #telo #ljubav #zivot #volisebe #loveyourself #life #joy #body #loveyourbody

A post shared by Ksenija Mijatovic (@mijatovicksenija) on

Nakon toga, ona se posvetila duhovnom razvoju i danas pomaže ljudima, uliva im optimizam i nadu, tu je da pruži reči podrške i da snage onima koji su potonuli.

Autor: R.L.

#Ksenija Mijatović

'