AKTUELNO

Ona će u knjizi opisati bukvalno sve - od trenutka kada su se upoznali, pa do batina koje je dobijala od njega.

Bivša košarkašica Milica Dabović najavila je još prošle godine da će objaviti autobiografiju u kojoj će se naći sve ono o čemu je ćutala.

Ona je knjigu privela kraju, ali će sada doći do izmena i ubaciće poglavlje u kojem će do detalja opisati odnos sa bivšim dečkom Šimetom Šiklićem Simonom, kao i batine koje je dobijala od njega.

Foto: Instagram

Milica će u knjizi pisati o svemu. Kao što je i sama rekla, biće delova koji su posvećeni košarkaškoj reprezentaciji, kao i njenim uspesima i padovima u karijeri, ali nakon događaja koji su se desili u poslednje vreme, rešila da malo promeni autobiografiju. Opisaće bukvalno sve. Od trenutka kada su se upoznali, pa do batina koje je dobijala od njega. Sve ono što ne bude mogla da dokaže na sudu, jer je prošlo dosta vremena, biće ispričano u knjizi - kaže izvor blizak Milici i dodaje:

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Ona je i dalje potresena zbog svega što se desilo. Trebalo je skupiti hrabrost i prijaviti ga policiji, a i sada je pod velikim pritiskom javnosti. Čim se bude malo smirila i bude bila spremna, on će sesti i napisati poglavlje o Simonu. Njoj je izuzetno teško, ali zbog njegovog ponašanja, tako mi je bar rekla, obelodaniće sve ono što se dešavalo među njima - rekao je izvor.

- Knjiga je bila pri kraju, ali kada se sve ovo desilo, donela sam odluku da ubacim i te detalje. Još nisam našla izdavača koji će objaviti moju autobiografiju, verujem da ću i to uskoro završiti. Svakako, svi će u knjizi moći da pročitaju kroz šta sam sve prošla i nadam se ću knjigom apelovati na žene da ne trpe nasilje, već da ga prijave - rekla je Milica.

Foto: Zoran Sinko/Informer

Podsećanja radi, incident između Milice i Simona dogodio se u nedelju, 19. februara, nakon čega je po prijavi Dabovićeve policija raspisala poternicu za njim. Ubrzo nakon toga, Simon se predao i saslušan je u Prvom osnovnom tužilaštvu, nakon čega mu je oduzet pasoš, a zabranjeno mu je i da joj prilazi. Nakon što je Milica prijavila Simona jer ju je, kako tvrdi, davio, on je takođe podneo prijavu protiv nje jer je promenila brave na vratima stana bez njegog znanja.

Autor: Pink.rs

#Milica Dabović

#košarkašice

#Šime Šiklić Simon

'