AKTUELNO

Čolakova majka nikad iskrenija.

Tokom proteklih dana situacija u Beloj kući se naglo promenila. Nakon što je Jasmina Čolak, majka Baneta Čolaka ušla u "Zadrugu 3", on je okončao svoj odnos sa Erminom Pašović. Kada je Jamina napustila Belu kuću, on je bio neodlučan, a onda je ipak poslušao svoju majku, te je od sinoć nerazdvojan sa Ivanom Kurnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog turbulencija u "Zadruzi 3", ali i velikim promenama u Banetovom ljubavnom životu, mi smo kontaktirali Jasminu koja nije krila oduševljenje što je njen sin napokon ponovo blizak sa Kurnićevom.

Ja sam sinoć gledala "Zadrugoviziju", mnogo mi je drago što je Milan pobedio, dečko je zaslužio, predivan je. Onda sam zaspala, pa kad sam se probudila videla sam da oni pričaju u pabu, da se nešto raspravljaju. Jutros sam na vašem portalu videla da su proveli noć u nežnostima. Svi znate da ja od početka iskreno navijam za Baneta i Ivanu. Do njihovog druženja je došlo spontano, tu niko ništa nije spajao veštački, među njima se spontano rodila simpatija, koja je naglo prekinuta ulaskom Ermine i onda i sve izmišljotine koje je izgovorila, pravila zaplete, rasplete. Ona u jednoj rečenici bude kontradiktorna, a ne u celoj priči. Takve gluposti izgovara, ne znam da li je normalna i da li je svesna šta joj preko usta prelazi. U jednoj rečenici voli Baneta 30 posto, u sledećoj ne može očima da ga vidi, u trećoj rečenici kaže: "Ja sam zbog ljubavi uradila ovo i ono". A znamo svi, i Luna je sinoć potvrdila, da je ona ušla isključivo zbog Gagija, kome ona priča priče, ja nisam pametna. Mnogo mi je drago što su Ivana i Bane ponovo počeli druženje, mislim da je to simpatično, lepo, slatko - rekla je Jasmina, a onda nastavila da iznosi svoje komentare na račun Ermine Pašović:

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je pred ulazak uradila domaći zadatak, raspitivala se o svima i svakome, od svakoga je uzimala informacije zdravo za gotovo, onda je Banetu ispričala neku levu priču o devojci, od nje napravila nekog monstruma. Bane je naseo na celu njenu priču, sumnjao je, ali je želeo da joj veruje, ali znam da mu se u dubini duše sviđala Ivana. Moj jedini zadatak u "Zadruzi" je bio da mom sinu otvorim oči, da mu serviram stvari koje su se provereno desile, da popričam sa mojim sinom i da mu kažem ono što sam videla mojim očima i da čula mojim ušima. Nisam htela da se mešam u tuđe priče, tipa odnos između Gagija i Ermine, da li je Gagijeva porodica nešto demantovala, to nije moj posao da prenosim, ja nisam rijaliti igrač niti se bavim time. Bane je na kraju ipak doneo ispravan zaključak, a njena uloga u rijalitiju će sada da bude da izigrava neku žrtvu, paćenicu, da plače, pati, menjaće svoj scenario. Sad će malo patiti, pa će biti ljuta, onda će besneti, pa će plakati, spletkariti uveliko, izmišljati i biti ono što je bila i od početka - jedan prevarant - bila je besna Čolakova majka.

Sinoć je održana "Paklena zadrugovizija", a jedna od članica žirija je bila i Luna Đogani, koja je bila veoma ljuta na Erminu, te joj je zamerila što je iznela niz laži, kako Luna tvrdi, na račun njenog oca Gagija Đoganija. Jasmina je podržala Lunu i istakla da u potpunosti razume Đoganijevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da možda nije bilo vreme i mesto, ali drugo vreme i mesto čekati, da dođe za Novu godinu verovatno nije mogla da čeka. Potpuno je shvatam. To je ono kad toliko dana i noći slušate neke priče, koje vas toliko povređuju, prosto ne postoji ta sila koja bi vas zaustavila. Donekle je razumem, samo što možda nije bilo pravo vreme i mesto, ali opet razumem tu emociju, to je jače od svega - zaključila je Jasmina.

Autor: R.L.

#Jasmina Čolak

'