AKTUELNO

Već duže vreme im ne cvetaju ruže na polju ljubavi!

Luna Đogani i Marko Miljković iz druge sezone "Zadruge" izašli su kao ljuti protivnici - međutim, ubrzo su svojoj turbulentnoj ljubavi dali novu šansu. Međutim, posle nekoliko meseci naizgled idilične veze, romantičnih putovanja, iznenađenja i javnih izjava ljubavi, sve je krenulo nizbrdo - toliko da su, kako se priča, Luna i Marko na korak do definitivnog raskida!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Da nešto odavno ne štima primetili su i njihovi zajednički fanovi, koji na društvenim mrežama sve češće komentarišu da im se čini da njihova ljubav polako bledi, što potvrđuje i izvor blizak Luni, koji je upućen u njihov odnos.

- Ma, od njih dvoje nema više ništa, verujte mi. To je puklo još davno, doduše ne baš zvanično, ali pitanje je dana. Znam i sam koliko se svađaju u poslednje vreme, bukvalno non stop, i oko gluposti, sitnica, ali i nekih krupnijih stvari. Ohladili su se, to vidimo mi, koji smo non stop sa njima, ali vidim da su primetili i ovi njihovi fanovi, gledaoci... Ma, znate nju, ona ništa ne može da sakrije, u očima joj se sve vidi - započeo je za Pink.rs izvor blizak mladoj pevačici koji je molio da mu ne otkrivamo identitet.

- Svađaju se, raspravljaju non stop, on joj popuje... Ali i ona se promenila, u smislu - više mu ne ćuti i ne trudi se da mu u svemu povlađuje, kao u "Zadruzi", već i ona udara kontru. Baš se svađaju! Ma, ni ne viđaju se kao pre - ona je stalno s Anabelom, ide na snimanja, cima se oko nastupa, putuje, a on oko ovog njegovog brenda garderobe... Baš se vidi da to više nije to, verujte mi pitanje je dana kad će pući. Svako svoju politiku vodi! Oni sve to i kriju, još uvek nisu prelomili niti bilo kome šta pričaju, jer znaju kakav bi haos usledio kad bi priznali da su raskinuli. To je gotova priča. Pa, evo bacite pogled na neke njihove intervjue u poslednje vreme, ranije su na sva zvona pričali o svojoj ljubavi, a sad jedva i da pomenu jedno drugo. Čak sam čuo i da Luna neće ići sutra u Brus, na slavu kod Miljkovića, a znate i sami koliko je poštovala njegovu mamu Nedeljku i koliko je negovala blizak odnos s njom... Kao, ne može da stigne zbog obaveza, ali meni tu nešto ozbiljno smrdi - zaključio je izvor.

U prilog ovim tvrdnjama govori i današnje gostovanje mlade pevačice u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je bila vidno iznenađena, čini se neprijatno, kada se iz jednog prestoničkog restorana, kao iznenađenje, uključio i Marko. Kamere su zabeležile Lunin namrgođeni izraz lica, kao i to da u prvim minutima nije ni obraćala pažnju šta joj dečko priča, već je nervozno čačkala telefon.

S druge strane Marko, koji je u kuhinji spremao ručak, otkrio je da je njegova draga u kuhinji užasna, a potom i sam priznao da se često svađaju ali da, navodno, sve te situacije brzo prevaziđu.

Foto: TVPink /Printscreen

- Gledam da te neke ružne momente odstranim. Imamo nesuglasica, malo nam se neki stavovi ne slažu baš najbolje, ali generalno izgladimo mi sve to vremenom - rekao je Marko koji je potom pitao Lunu s kim snima duet, budući da očigledno o njenim poslovnim planovima nije obavešten, na šta je pevačica odgovorila da on to odlično zna, te je samo želeo da javno izvuče njen odgovor.

- Ko je danas gledao to, video je koliko tu ima sati. A i ljudi u restoranu su čuli kad je Miljković reporteru pre uključenja skrenuo pažnju da ga ne pita mnogo za Lunu i njihov odnos, bukvalno ga je zamolio da ne pričaju o tome - završio je izvor.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

'