AKTUELNO

Modni znalci predviđaju blistavu inostranu karijeru ćerki proslavljenog fudbalera.

Ugledni magazin "Bazar" večeras je u centru srpske prestonice proslavio 55 godina postojanja, a pozivu glavne urednice Suzane Perić odazvale su se brojne ugledne zvanice iz javnog života Srbije, od kojih su pojedine dobile laskave zahvalnice i priznanja. Jedno od njih otišlo je u ruke Dee Đurđević, voditeljke TV Pink, koja je prodefilovala modnom pistom, nakon čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Foto: Pink.rs

Iste večeri održan je i "Izbor za lice godine" magazina "Bazar", a ovaj put članovi stručnog žirija Suzana Perić, Ašok Murti, Marko Nikolić, Bojana Rajić i Mirko Tabašević laskavu titulu najlepše Srpkinje dodelili su šesnaestogodišnjoj Aleksandri Kežman.

Foto: Pink.rs

Aleksandra je, inače, ćerka proslavljenog fudbalera Mateje Kežmana, koja je svojom lepotom i gracioznošću oduševila kako stručni žiri, tako i sve prisutne koji su bili saglasni u jednom - da je u svetu modelinga čeka blistava karijera, te da će pokoriti svetske modne piste.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Aleksandra je jedno od troje dece koje je Kežman dobio u braku s bivšom suprugom Emilijom, koja mu je rodila i sinove Lazara i Jakova. Fudbaler ima još i sinove Filimona i Luku, koji je došao na svet krajem prošlog meseca.

Foto: E-Stock/Stevan Ranković

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Kežman

#Dea Đurđević

#Mateja Kežman

#Suzana Perić

#magazin Bazar

'