AKTUELNO

Da li biste je prepoznali?

Pevačica koja je devedesetih godina bila jako popularna na našoj javnoj sceni, ali je još 2003. godine odlučila da se odrene estrade.

Pevačica Madam Piano, koja je izvela pesme ,,Da tebe nema" i ,,Eternal Love" mnogi i dan rado pevaju, odlučila je da više ne želi da se bavi muzikom na način na koji je to radila devedesetih godina kada je njena karijera bila na vrhuncu.

Još dana Madan je isticala da je muzička scena opterećuje, a Ljiljana Rančić, kako je glavilo pravo ime, od te godine vodi potpuno drugačiji život. U periodu koji je usledio, počela je da se bavi pedagoškim radom u sferi muzike, ali i astrologijom, koja postaje njena velika ljubav.

Ljiljana je bila udata za koledu Dejana Škopelju, sa kojim ima ćerku Lunu, a sada je udata za Marka Nedeljkovića, sa kim je dobila i sina Luku.

Ime koje je dobila po rođenju, Ljiljana, promenila je u Nia, a 2012. godine izdala je knjigu, koja se bavi astrološkim temama sa još dva autora, dok je prošle godine najavila mogućnost da snimi novi album, što se pak nije desilo.

Autor: Pink.rs

#Madam Piano

'