AKTUELNO

Proslavljeni srspki vaterpolista zaigrao je u susednoj državi, a zbog toga je razdvojen od porodice.

Nikola Rađen se nakon dvogodišnje suspenzije ponovo vratio u bazen. Proslavljeni vaterpolista zaigrao je za rumunski klub Oradeo, a podršku na prvoj utakmici mu je pružala supruga Ana Kokić.

Foto: TvPink Printscreen

Rađen je pred kamerama emisije "Premijera" otkrio da je prva utakmica prošla i bolje nego što se nadao. Podršku u na tribinama Nikoli Rađenu pružale su njegova supruga Ana i ćerke Nina i Tea.

Podrška na tribinama nije manjkala, svi oni koji su trebali da budu tu, bili su, moja porodica i moji najmiliji. To mi je najviše značilo jer su oni moja najveća podrška - otkrio je Rađen i objasnio da voli kada mu u posetu dođu Ana i ćerkice.

Foto: TvPink Printscreen

- Ani se svidelo zato što je opušteno. Grad ima oko 300 hiljada stanovnika i sve se stigne jer je sve blizu. Njima je tamo jako prijatno, ima dosta bazena, ima akva parkova, tako da deca uživaju, Ana se odmori i meni bude lepo kada provodim vreme sa njima - rekao je Nikola Rađen.

O čemu je još govotio Nikola Rađen, kao i ostale aktuelne priče iz života poznatih, pogledajte u najnovijoj "Premijeri".

Autor: Pink.rs

#Nikola Rađen

#Premijera

#vaterpolo

'