AKTUELNO

Pokazala svoje najdublje emocije.

Pobednica "Zadruge 2" i mlada pevačica u usponu Luna Đogani nedavno je doživela emotivni brodolom, pa je njena veza, započeta u rijalitiju sa Markom Miljkovićem, okončana.

Foto: Pink.rs

Đoganijeva i Miljković se nisu javno izjašnjavali o razlozima rastanka, niti su komentarisali bivše partnere, a mlada pevačica je sada napravila presedan, te je svojim Instagram pratiocima otkrila kako se oseća i koliko joj je teško.

Nije sramota pokazati emociju, svako od nas doživi nekad nešto loše i imamo pravo da se osećamo tako, i da izbacimo to iz sebe, zar ne? Mene ste takvu zavoleli i večeras sam ja želela vama da otpevam ono što sam osećala! Hvala vam što ste divna publika, što ste podrška i što kada sam na toj bini ispred vas, osećam se toliko moćno da sam sigurna da mogu sve! A nas tek čekaju nove pesme, hitovi i nastupi. Voli vas vaša Luna - napisala je Đoganijeva uz snimak sa nastupa u Ćupriji koji je sinoć imala.

Usledile su brojne poruke podrške, reči utehe i vetar u leđa od strane njenih pratilaca, koji pomno prate i podržavaju svaki Lunin korak.

Autor: R.L.

#Luna Đogani

'