AKTUELNO

Ovo je iznenadilo sve.

U jučerašnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gostovao je pevač Željko Samardžić, koji je zakazao već drugi koncert u Sava centru 24. decembra.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je sasvim normalno da nakon toliko godina i toliko divnih pesama da se zahvalim tim divnim ljudima koji su me dočekali u najtežim momentima u mom životu. Moj prvi koncert se dogodio u Beogradu, to je 40. koncert u Sava centru, to je nešto na šta sam ponosan. To za mene neće biti samo koncert nego svečanost. Biće veliki broj mojih kolega, muzičara na sceni, biće impozantno. Sve je drugačije kad zađeš u neke kasnije godine, ali ono što je osnovno je ljubav prema muzici, prema onima koji te vole. Dosta je novih pesama, biće prilike da ih podelim sa svojom publikom. Ponosan sam na sve što sam do sad uradio. Bez obzira na to što je sve naporno. Sinoć smo moje drage kolege Haris Džinović i Nina Badrić i ja održali koncert u Cirihu, žalili smo se jedni drugima kad smo krenuli. Ovaj decembar mi je baš prebukiran - rekao je Željko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je otkrio i koji trenutak u svojoj 25 godina dugoj karijeri smatra najblistavijim.

Najblistaviji trenutak je moj prvi koncert i festival na kom sam dobio nagradu za interpretaciju - naveo je pevač.

Voditeljka Tijana Prica ga je ovde prekinula i prisetila se da je i ona tada, pre mnogo godina, kada je bila petogodišnjakinja, bila u prvom redu na njegovom prvom koncertu u Beogradu, a u jednom trenutku mu se čak i pridružila na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam i tvoje pismo - rekao je Željko koji se odmah prisetio ovog trenutka.
On me je pozvao na fiksni, brat se javio i rekao: "Mama, zove nas Željko Samardžić". Ja sam mu tad napisala: "Jednog Željka ipak volim malo više, a to je moj tata" - otkrila je voditeljka, a njen kolega Ognjen Nestorović bio je iznenađen.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su bili za to da pozovem i da se zahvalim - naveo je Samardžić.

Željko je istakao da će svoj koncert najverovatnije otvoriti pesmom "Dobar dan, tugo", a zatim dodao da će se možda na jednom od koncerata pojaviti bez brkova, koji su sada već postali njegov zaštitni znak.

Autor: R.L.

#Premijera-Vikend specijal

#Željko Samardžić

'