AKTUELNO

Istina će konačno izaći na videlo!

Po dobrom, starom običaju, utorak je od 23 časa na TV Pink rezervisan za jednu od najgledanijih emisija, “Amidži šou”. Autor i voditelj Ognjen Amidžić će ove nedelje na najluđe izazove staviti sjajnu ekipu –pevače Teodoru Džehverović i Stefana Cvijovića Cviju, rijaliti učesnika Marka Miljkovića, Jutjub zvezdu Đotu i glumicu i pevačicu Katarinu Bogićević.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Posle učešća u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, Teodora Džehverović posvetila se karijeri istečenu popularnost iskoristila je na najbolji način. Objavila je album prvenac, pod nazivom “Borbena”,koji je postigao veliki uspeh, a sada je svoju publiku obradovala sa tri nove pesme – “Tresi”, duet sagrupom “In Vivo” pod nazivom “Kairo”, i duet sa Cvijom “Nokaut”. Cvija i Teodora će premijerno ustudiju izvesti svoj hit, koji na Jutjubu već ima skoro pet miliona pregleda, a u studiju će govoriti o tomekako je došlo do ove saradnje. Pored razgovora o karijeri i poslovnim planovima, Teodora će ovog utorkaodgovoriti na sva aktuelna pitanja – da li je došlo do pomirenja sa Anđelom Rankovićem koje njihovi fanovi i dalje očekuju, da li je možda njeno srce ukrao neki drugi momak I da li je njeno prijateljstvo sa Kijom iskreno.

Foto: Pink.rs

Marko Miljković je u drugoj sezoni “Zadruge” započeo ljubavnu vezu sa Lunom Đogani, a tokom trajanja rijalitija imali su veoma turbulentan odnos – pa su tako samo nekoliko dana pred superfinale raskinuli iz velelepnog grada u Šimanovcima izašli slobodni. Međutim, njihova ljubav bila je jača i posle “Zadruge” su ponovo započeli vezu, ističući da je njihov odnos kada su van kamera mnogo bolji i da su shvatili da su idealni partneri. Zbog toga je javnost iznenadila vest da su Luna i Marko pre nekoliko dana definitivno stavili tačku na svoju ljubav. Luninu stranu priči mogli ste da čujete u “Premijera – Vikend specijalu”, kada je rekla da su se rastali u miru, a ovog utorka imaćete priliku da čujete Marka Miljkovića. O razlozima za raskid, sadašnjem odnosu sa Lunom, ali i planovima za privatan biznis koji je pokrenuo,saznaćete u emisiji “Amidži šou".

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Pink.rs

Ime Nikola Milošević vam verovatno ne znači mnogo, ali ako vam kažemo Đota Fristajl, svi korisnici Jutjuba znaju o kome se radi. Svoju ljubav prema fudbalu pretočio je u zabavu, a čini se da njegovom umeću sa fudbalskom loptom nema kraja. Đota na Jutjubu ima skoro million fanova, dok na Instagramu njegove trikove prati više od pola miliona ljudi. O odgovornosti na društvenim mrežama i sve popularnijem zanimanju “influenser”, ali i razlozima zbog kojih je otvorio Jutjub kanal, Đota će govoriti u emisiji “Ami G Show”.

Uloga Zvezdane u seriji “Folk” donela joj je veliku popularnost sa samo 14 godina, a danas, Katarina Bogićević odlučila je da se osim glumom, bavi i muzikom. Malo ko zna da je ova rođena Podgoričanka sa samo 12 godina snimila prvi album, a sada je odlučila da se posveti muzičkoj karijeri. Televizijska premijera njene nove pesme “Mikelanđelo” dogodiće se upravo u emisiji “Amidži šou”, kada će dvadesetjednogodišnja Katarina pričati o razlozima zbog kojih se odlučila za muziku, koliko joj je pomogla, a koliko odmogla popularnost koju je stekla kao veoma mlada, ali i kada planira da se uda zasvog verenika.

Gosti će morati da odgovore na brojna škakljiva pitanja, ali i na neverovatne izazove, zato ne propustitejoš jedan “Amidži šou” u utorak 17. decembra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Amidži Šou

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'