AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta sluša!

Svi zadrugari nastavili su sa ozbiljnom raspravom nakon što je u ,,Pretresu nedelje" voditelj Milan Milošević načeo novu temu o odnosu Ivane Krunić i Baneta Čolaka.

Mnogi smatraju da je njihova veza farsa i da su njih dvoje u dogovoru samo da glume ljubav da bi opstali u ''Zadruzi'', pa su za to izneli argumentovane činjenice.

Foto: TV Pink Printscreen

Među prvima se oglasio Bora Santana koji je ispričao šta mu je Ivana rekla u poverenju, a što je iznenadilo sve.

Pričala mi je da zna šta radi, ja sam rekao da će ljudi da je osude, svi će biti u šoku, ona kaže da sve to radi iz inata. To je bilo pre nego da Jasmina ode. I onda je rekla da su završili sve, e sad šta to znači... Kao završila je pre vremena - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stvarno srećan u ovoj vezi, što se mene tiče. Ja ne razumem da Ivana može tako da se svađa sa Matorom, sad mi nije jasno - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Lepi Mića nije mogao da zaostaje sa odgovorom, pa je i on izneo svoje mišljenje o njima.

Bane sve devojke pretvori u zombije za veoma kratko vreme. Ermina je sada devojka koja se nasmeje, razgovara, priča! Veličina Baneta Čolaka je sledeća: On oprašta nešto što ne bi niko, a sve zarad kadra! Ivani je oprostio flert, jer je na ivici očaja! On ne voli Ivanu, a ona njega ne može da gleda! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je, oni sve to namerno rade! Isto tako, rekla sam da je Ivana i dalje zaljubljena u Tomovića, a Bane pravi priče zarad rijalitija i zato prelazi preko svega! - rekla je Marija.

Ermina Pašović iznela je saznanje koje je zaprapastilo sve, a zbog kog su nastale burne reakcije za stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čula da ga je Ivana oralno zadovoljavala, prenela mi je jedna zadrugarka - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'