AKTUELNO

Tijana Bogićević je rešila da se oglasi nakon što je objavljena informacija da će predstavljati Srbiju na Evroviziji.

Pre nekoliko dana konačno je objavljeno ko će Srbiju predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji u Kijevu - reč je o pop pevačici Tijani Bogićević, koja se proslavila hitom "Tražim", a zahvaljujući svojim zavidnim vokalnim sposobnostima vrlo brzo postala je uzor svim mladim pevačima.

Foto: Printscreen Youtube

Upravo zbog toga što je poznata po svom raskošnom glasu, mnogi su se obradovali što će boje naše zemlje na najvećem muzičkom festivalu braniti upravo ona, dok postoje i oni koji koji su sada prvi put čuli za Tijanu. Među njima je i pevačica Ekstra Nena, koja je javno priznala da zaista ne zna o kome je reč.

Foto: Kobra

Iako su mnogi mislili da će njenu izjavu Tijana odmah prokomentarisati, ona to nije učinila, već je svoje prvo obraćanje otkako je poznato da će pevati u Ukrajini na 62. Evroviziji iskoristila kako bi se zahvalila na ogromnoj podršci.

Foto: Printscreen Youtube

Hvala vam svima na podršci, nemate pojma koliko mi to znači! Predstavljati svoju zemlju u bilo čemu je velika čast i odgovornost i obećavam da ćete svi biti ponosni. Vrlo brzo ćemo predstaviti pesmu. Jedva čekam - napisala je ushićena pevačica na Fejsbuku i dobila pregršt komentara podrške.

Autor: D. T.

#Evrovizija

#Snežana Berić | Ekstra Nena

#Tijana Bogićević

#pevačica

'