AKTUELNO

Ova zadrugarka je njegova tiha patnja.

Ponedeljak veče je rezervisano za emisiju "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević je posetio ove noći zadrugare kako bi ovonedeljni vođa Milan Petković izabrao svoje potrčke koji će boraviti nedelju dana u izolaciji.

Petković je izabrao Mionu Jovanović i Filipa Reljića za ovonedeljne potrčke, a kao argument za svoju odluku je istakao da je želeo da ih spoji.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka ustanu Maja Marinković i gospodin Mensur, neka ustanu Iva Grgurić, Filip Reljić, Miona, Milica i Kendi. Neka sedne Iva, neka sednu Milica i Kendi, neka sednu Maja i Mensur. Neka ostanu Miona i Reljić. Ovo sam uradio zato što smatram da njih dvoje treba da sednu i popričaju - rekao je Petković.
Bila sam ubeđena da će to da se desi. To je katastrofa. Ako mu treba savet kako da mi priđe i šta da radi... Ne sviđa mi se ovo što radi Milan - rekla je Miona.
Ja nisam tražio Milanu da nas postavi, niti sam ga pitao kako ja Mioni da priđem. Izolacija nas neće spojiti, ali nas može zbližiti - rekao je Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim potrčaka, Petković je birao i omiljenu osobu koja će ove nedelje uživati privilegije i živetu u hotelu "Zadruga", a ove sedmice tu čast ima Mina Vrbaški.

Moja tiha patnja, moja stara ljubav i moja drugarica. To je Mina - rekao je Milan.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Filip Reljić

#Milan Petković

#Mina Vrbaški

#Miona Jovanović

'