AKTUELNO

Verna publika "Ekskluziva" večeras će imati priliku da uživa u ekskluzivnom intervjuu sa glumicom Brankom Katić.

Jedna od najpriznatijih srpskih glumica Branka Katić održala je svim svojim kolegama lekciju lepog ponašanja i ophođenja prema novinarima, pa je, uprkos ograničenom slobodnom vremenu, strpljivo odgovarala na novinarska pitanja ekipe emisije "Ekskluziv".

Foto: TvPink Printscreen

Iako su njeni bliski saradnici pokušali da je sklone od TV kamera, nasmejana Branka Katić odlučila je da ekskluzivno za emisiju Televizije Pink otkrije na koji način je savladala hrvatski akcenat za potrebe snimanja serije "Novine", ali i još mnogo toga.

To ne treba mene da pitaš, nego nekog ko priča bolje nego ja. Pomagala mi je žena koja radi na televiziji - kroz smeh je rekla ljubazna Branka i pozdravila se sa ekipom "Ekskluziva", sa kojom se, kao što je i obećala, ponovo sastala.

Tokom boravka u srpskoj prestonici Katićeva uživa u čarima majčine kuhinje, a najviše joj se dopadaju sarme i domaća supa koju nikada nije izbegavala, za razliku od druge dece.

Foto: TvPink Printscreen

- Nikad nisam izbegavala maminu supu. Mama pravi najbolju supu - rekla je raspoložena Branka.

Šta rade njeni sinovi u Engleskoj dok je mama u Beogradu, kako se snašla u ulozi Hrvatice i odgovore na mnoštvo uzbudljivih pitanja pogledajte u večerašnjem "Ekskluzivu" od 18:20h na TV Pink.

Pink.rs

#Branka Katić

#Ekskluziv

#glumica

'