AKTUELNO

Fotografije koje će vas sigurno raznežiti!

Zakoračili smo u 2020. godinu, a mi smo odlučili da zavirimo u novogodišnje porodične fotografije zadrugara. I dok su neki imali strah od Deda Mraza, drugi su pak tradicionalno proslavljali praznik u sklopu porodice i prijatelja.

Stefan Karić od malih nogu pokazao je svoju neustrašivost kada je čika u crvenom odelu i dugom belom bradom u pitanju. Karić je pozirao ispred objektiva sa Sneškom Belićem, a tek nekoliko godina kasnije je napravio fotografije i sa Deda Mrazom.

Foto: Privatna arhiva

Sa druge strane, Stefanova bivša devojka, Jelena Pešić imala je tradicionalnu proslavu novogodišnje noći u okviru porodice. Kako nam je izvor blizak Jeleni otkrio, porodica Pešić svake godine pravila je okupljanje u kući, te su zajedno da decom organizovali maskenbal, a potom su zajedno dočekali tačno ponoć kako bi jedni drugima čestitali. Na fotografijama možete videti Jelenu sa svojim bratom i majkom.

Jecina porodica svake godine je organizovala maskenbal za decu, a tu tradiciju su zadržali i danas - izjavila je Jelenina drugarica.

Foto: Privatna arhiva

Zadrugar čija fotografija će vas sigurno nasmejati je Bane Čolak. Poznato je da mnoga deca imaju strah od Deda Mraza, zbog njegovog izgleda, pa je tome podlegao i Čolak. On nije voleo krilo bradatog čike koji donosi poklon, pa je tako i nastala fotografija koja se nalazi u nastavku teksta.

Foto: Privatna arhiva

Dragana Mitar sa svojim sinom Jovanom proslavljala je Nove godinu, pa ga je redovno vodila da se slika sa Deda Mrazom.

Foto: Privatna arhiva

Zadrugar koji je takođe privukao mnogo pažnje je brat Pinkove zvezde Sare Reljić, Filip Reljić. Odlučili smo da zavirimo i kako je on proslavljao Novu godinu, pa nam je njegova majka Indira otkrila kako je sve to izgledalo dok je zadrugar bio mali.

Tada smo živeli u Herceg Novom i svake godine bismo dolazili u Beograd kod mojih roditelja da proslavimo Novu godinu, Božić i slavu. Uvek smo proslavljali u krugu porodice , to je deci mnogo značilo , zato su sad jako vezani za babu i dedu - ispričala je Indira.

Foto: Privatna arhiva

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga

'