AKTUELNO

Fetić će izgoreti od ljubomore!

Dragana Mitar i Vladimir Tomović napravili su pravu pometnju u "Zadruzi 3" kada su stupili u blizak kontakt. Još veći haos je nastao kada se na imanje uselio Edis Edo Fetić, a njihov komplikovan trougao retko ko je mogao da razume. Tomović je istakao da je Dragana slobodna devojka dok ne prizna da je u vezi sa Fetićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Oženjeni Fetić je nedavno konačno skupio hrabrost i priznao da je u vezi sa udatom Draganom, a ona je istakla da je sa Tomovićem sve radila iz inata i od tada je njihov bliski kontakt prekinut.

A da li je baš tako?

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs posetila je snimanje novogodišnje emisije "Amidži šou", a naš paparaco je vredno radio u pauzama za reklame, pa smo tako zabeližili trenutak koji opovrgava sve njihove reči.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Naime, dok je Dragana bila u negližeu, ogrnuta budnom, pala je u Tomovićev zagrljaj. Odmah nakon završetka snimanja, oni su se vratili u Belu kuću, a neki od zadrugara su tvrdili da su se njih dvoje poljubli kod kapije, kada ih niko nije gledao.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Izgleda da se Tomoviću ipak nisu ugasile emocije prema Mitrovoj, a u prilog tome govori i video-prilogu u nastavku teksta, gde se jasno vidi koliko je srećan kada se nalazi pored nje. Da li se ovoj priči bliži kraj, i šta će Edo uraditi kada bude saznao šta se desio daleko od njegovih očiju, ostaje da ispratimo u daljem toku rijalitija.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Vladimir Tomović

'