AKTUELNO

Otvorila dušu u emisiji "Premijera - Vikend specijal"

Gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je pevačica Anabela Atijas. Dobro je poznato da je njen život veoma buran, te da joj se svašta izdešavalo ove godine, ali ona ipak ističe da je srećna i zadovoljna time kakva je ova godina bila prema njoj.

Ja mogu da budem samo prezahvalna, stvarno sam se naučila strpljenju, naučila sam se razumevanju, možda da i sebi olakšam. I sve se na kraju dobro završi, da ja kažem "Ovo nije moglo bolje". I stvarno mogu da kažem, čista srca, da ova godina bez obzira na neka teška iskustva, nije mogla bolje da se završi, svi smo živi i zdravi i na okupu - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se osvrnula i na to kako je biti majka tri ćerke koje su različitih godina i interesovanja.

Ja sam u jednom momentu u tri sveta, tri dimenzije. Nekad poludim i počnem da vrištim i kažem "Aj prvo ti, pa ti, pa ti". Sa Lunom sam najviše na telefonu. Ali zanimljivo je. Nisam ja uvek sa Lunom, ali čak i kad nismo zajedno, ona je uvek takva, ja je stalno zivkam, ona presudi kako ću ja da odreagujem ili odlučim nešto, takav smo odnos izgradile, nekad smo i smešne jedna drugoj, pa kažemo "Ne daj Bože da su kamere sad tu". Što se tiče Nine, ljudi mi zameraju što postavljam Luni i Blankicu, a nju ne i jednog dana sam je naterala da objasni, ona ako ne odobri sliku ili sve to nešto, od raspoloženja zavisi, ali u takvim je godinama - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono o čemu je javnost brujala danima jeste to da je njen bivši suprug Andrej Atijas bio na klinici za odvikavanje od alkohola, a Anabela mu je u tome svemu bila najveća podrška.

To je stvarno kod nas porodično. I sa Gagijem je bilo tako, kad mu je trebalo, mi smo se ujedinili. Andrej je trenutno meni najvažniji, počeo je neki novi život, radi na doktoratu, ima potrebu da osvešćuje ljude i ja sam mu zahvalna što mi je dopustio da budem tu, ne samo zbog mene nego i moje dece, što smo tu sa njim, svakodnevno smo išli u posete zajedno i sve nas je to zbližilo, ima moju punu podršku u daljim planovima, prepun je želja i ideja. Iz nekog lošeg iskustva rodilo se nešto dobro - rekla je Anabela i dodala koliko je svima njima važno da i dalje budu na okupu:
Ja jesam ta koja to želi, voli, ali i on je taj koji pošalje poruku "I ja bih voleo da budem tu" i odmah sam ga zvala, to je kad je bila jelka, a i kad je trebalo da ode na kliniku, zvao me je i pitao "Da li ćeš biti tu" i ja sam rekla da ću naravno biti.

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Premijera Vikend Specijal

'