AKTUELNO

Poručili joj da povede računa o svom ponašanju.

Dragana Mitar nije skidala osmeh s lica kada je ugledala svog sina Jovana, koji joj je poručio da bude opuštena i slobodna pred kamerama, ali i da bude dobra. Ovu ukućanku pozdravili su pored sina i otac, majka, kuma i mnogobrojni prijatelji.

Dragani je majka poručili da povede računa o svom ponašanju i poželela joj da istraje do kraja u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Joca je bio glavni! On čestita i slavu i sve... U prvom snimku tu su moji mama, tata, brat, devojka njegova, moj najbolji drug, sin, moj frizer, drugarice, kume... Drago mi je da su svi dobro, da su uz mene, što će uvek i biti. Baš sam... Ne znam, kada sam videla Joleta, dete je kao mali čovek. Priča... To je... I prošle godine je bio takav, ali sad posebno i liči na mene (smeh). Joca je sada veliki dečak, dete upija sve, nije bilo potrebe da bilo koga podzravlja. Ima on svoje zanimacije, drugare u vrtiću. Ovi klipovi su me raznežili. To su moji pravi prijatelji - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da sam uradila, opet sam njihova. Kod mene su svi na broju i uvek će biti. Nikog nisam ubila i drago mi je da su svi dobro. Ovo što je bilo u staroj godini ćemo da zaboravimo. Ova godina mi je bila ružna zbog svega što sam prošla. Mislim da mi je 2019. bila najgora u životu i nadam se da će od srede, od mog rođendana, da krene sve lepo. Nijednog trenutka nisam pomislila da neće hteti. Prošle godine ih je bilo manje kada je taj bivši muž organizovao. Sada je sve bolje i bolje. Svaka godina je sve bolja i bolja - dodala je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

U normalnim odnosima sam sa njenom porodicom. Oni znaju za mene. U kontaku smo. Normalnu komunikaciju imamo. Nisu to bili duži razgovori - rekao je Edo.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'