AKTUELNO

Ni sami nisu bili svesni šta može da im se desi!

Ostalo je još samo par sati do kraja ove 2019. godine, koja je bila i više nego burna kada su naše poznate ličnosti u pitanju. Njihovi skandali obeležili su 2019. godinu, a nema sumnje da će se i u narednim mesecima pričati o njima.

OVO SU TOP 5 SKANDALA 2019. GODINE:

1. SEVERINA - SUD JOJ JE ODUZEO DETE I DODELIO STARATELJSTVO OCU

Javnost u regionu potresla je vest da je sud u Hrvatskoj odlučio da oduzme dete pevačici Severini Kojić. Sudija Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila u presudi da dete u budućnosti živi sa ocem. Severini je ova odluka, očekivano, teško pala, a javnost je osudila postupak suda i pružila pevačici podršku kakva nije viđena na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs, Kobra

2. HALID MUSLIMOVIĆ - NA SUDU SA LJUBAVNICOM

Opšta pometnja nastala je kada se saznalo da je Halid Muslimović navodno fizički nasrnuo na svoju ljubavnicu Sonju Bašić, sa kojom je završio na sudu. Ona je tvrdila da je sa pevačem, osim ljubavnog, imala i poslovan odnos te da mu je pozajmila veliku svotu novca, koju sad potražuje. Sudski spor još uvek traje.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

3. KIJA KOCKAR I SLOBA RADANOVIĆ - SUKOB BIVŠIH SUPRUŽNIKA

U oktobru ove godine, sve je šokirala vest da je pevačica Kija Kockar navodno napala svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića. Drama koja se tog dana odvijala punila je novinske stupce, a na kraju su i Sloba i Kija demantovali da je do sukoba uopšte došlo.

Foto: Pink.rs

4. NEDA ARNERIĆ - POKUŠAJ SAMOUBISTVA

Na samom početku ove godine, u februaru, mnoge je potresla vest da je legendarna glumica Neda Arnerić pokušala da izvrši samoubistvo. Kako se navodilo, njen brat zabrinuto je prijavio policiji da Neda ne odgovara na telefonske pozive. Do stana su brzo došli policajci, vatrogasci i bravar. Vrata su bila zaključana i ključ u bravi sa unutrašnje strane. Bravar i vatrogasci ušli su u stan i zatekli Nedu bez svesti. Davala je znake života, a pored nje su bili lekovi. Tada je hitno transportovana u bolnicu. Kako se kasnije pisalo, glumica je pričala da će otputovati u Indiju.

Foto: Fonet

5. DARA BUBAMARA - JOŠ JEDAN EKSPLICITAN SNIMAK

Dara Bubamara bila je sklona skandalima ove godine, a nakon što su procurile njene eksplicitne fotografije, u javnost je dospeo i snimak. Da stvar bude gora, video klip na kom se Dara igra sa vibratorom izašao je u javnost njenom greškom, jer ga je slučajno objavila na Instagramu, a samo minut kasnije obrisala. Pevačica je tom prilikom izjavila: "Omaklo mi je, je*i ga! Stisnula pogrešno dugme! Malo sam vežbala. Nek smo živi i zdravi!".

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: N. Vujčić

#Dara Bubamara

#Halid Muslimović

#Kija Kockar

#Severina

#Skandali

#Sloba Radanović

#top 5

'