AKTUELNO

Ova godina će za njih biti dinamična i turbulentna.

Za Darka Lazića je 2019. godina bila jedna od najtežih, ali i najlepših. On se uspešno oporavljao od posledica teške saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru 2018. godine, a samo nekoliko meseci kasnije, njegova verenica Marina Gagić na svet je donela njihovog sina Alekseja.

Foto: Privatna arhiva

Veliko interesovanje vlada za privatnim životom ovog para, te smo odlučili da zavirimo u njihovu budućnost i saznamo šta im zvezde donose, a u tome nam je pomogla najbolji astrolog u zemlji Nevenka Blažik.

Kako Nevenka ističe, za Marinu i Darka će 2020. godina biti puna dinamike i izazova, za njega na poslovnom planu, a za nju na privatnom. Naravno, oboje će imati pune ruke posla oko malog Alekseja.

Foto: Instagram.com

- Poslovne obaveze Darka mogu često da odvuku od porodičnog doma, pa bi to povremeno moglo da dovede do nesporazuma između Marine i njega. Posebno je jak tempo obaveza u periodu aprila, jula i oktobra, koji bi Darka mogli da drže poduže van kuće, što bi moglo pomalo da unese nervozu u njihov dom i odnos sa Marinom - kaže Nevenka Blažik za Pink.rs.

Marina i Darko su poznati po dinamičnom i turbulentnom odnosu, pa ni ova godina neće biti izuzetak. U periodu marta, juna i septembra moguće je da će društvene mreže biti ispunjene i istinitim i onim manje istinitim pričama o njihovom privatnom odnosu, tvrdi Nevenka Blažik.

- Što se tiče zdravlja, Marina će biti dosta iscrpljena i biće joj potrebni periodi odmora kako bi ojačala svoj imunitet. Bilo bi dobro da promeni režim ishrane i da radi relaksacione vežbe. Darko, sa druge strane, bi trebalo više da povede računa o zdravlju u toku 2020. godine, a posebno da zaobiđe visokokaloričnu hranu i alkohol, i da se više bavi fizičkim aktivnostima i vežbama, jer bi mogao da ima problem sa plućima, varenjem i delom kičme u predelu kukova - zaključila je Nevenka Blažik.

Foto: Pink.rs

Sutra na našem portalu čitajte šta u 2020. godini očekuje Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

#astrolog

'