AKTUELNO

Janjuš, Ivana, Dragana i Vladimir bi voleli da postanu roditelji u ovoj godini.

Na kraju specijalne novogodišnje emisije "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić upitao je svoje goste, odnosno Sanju Stanković, Mariju Anu Smiljanić, Anu Korać, Draganu Mitar, Maju Marinković, Ivanu Šopić, Vladimira Tomovića i Marka Janjuševića Janjuša, koje su njihove želje za 2020. godinu?

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Dragana Mitar rekla je kako bi volela da se ponovo ostvari u ulozi majke i da bi bila najsrećnija kada bi njen sin dobio brata ili sestru. Ovo njeno izlaganje pažljivo je sa osmehom na licu pratio Vladimir Tomović.

Zdravlje, sreću da imam u životu, volela bih još jedno dete da imam. Jovan da dobije društvo - rekla je Dragana.
S kim? - upitao je Ognjen i nasmejao sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa sa emotivnim partnerom. Ne mogu... Vidiš da se sve zamrsilo. Ja kada sam ušla rekla sam: "Ovde se ne zna ko je s kim". Šalu na stranu, za sada mi je lepo i pustiću, pa kako bude, biće - dodala je Mitrova.

Ivana Šopić takođe je rekla kako bi volela da se ostvai u ulozi majke ili kao nečija supruga. Maja Marinković istakla je kako smatra da je još uvek mlada da se ostvari u ulozi majke i rekla kako će se u 2020. godini posvetiti muzici. Zatim je svoje izlaganje imao Marko Janjušević Janjuš koji je rekao kako bi voleo da dobije drugo dete i da nadoknadi vreme koje nije proveo sa svojom ćerkom Krunom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, voleo bih još jedno dete da imam i da posvetim njemu pažnju koju nisam posvetio ovom, pošto poslednjih 6 godina sam proveo dve godine sa ćerkom koju najviše volim, ali eto voleo bih u ovoj godini da doživim da imam još jedno dete - govorio je Janjuš na ivici suza.

Vladimir Tomović nadovezao se na priču Dragane Mitar, pa istakao kako bi voleo da njih dvoje imaju zajedničko dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da svi decu traže, ja ako mogu da naručim ovo Draganino. Pa ćemo se dogovoriti. Potrudićemo se. Daću sve od sebe - rekao je Tomović.

Ana Korać želi i da u Novoj godini bude u vezi sa Davidom Dragojevićem, što joj je Janjuš poželeo. Marija Ana Smiljanić je rekla kako bi volela da joj 2020. godina bude ista kao i protekla, a Sanja Stanković najavila je da će nastaviti i u Novoj godini da se bavi pevanjem, ali i sa modom. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'