AKTUELNO

Sada je sve isplivalo na videlo!

Vladimir Tomović napustio je rijaliti ''Zadruga 3'' nakon okršaja sa Mensurom Ajdarpašićem, a budući da se njegova dojučerašnja udvaračica Mina Vrbaški sada otvoreno nabacuje njegovom rijaliti neprijatelju, razmenjuje nežnosti sa njim i govori kako je ona zaslužna za njegovu diskvalifikaciju, pitali smo ga kako komentariše novonastala dešavanja u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni me ne zanimaju, neka rade šta god hoće. Ne želim o tome uopšte da pričam - poručio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović dobro je upućen u ponašanje bivše cimerke iz Bele kuće Ermine Pašović prema svojim psima koji borave u rijalitiju sa njom. Naime, kako on kaže, uprkos savetima koje joj je udeljivao da treba više da se posveti psima, ona ga nije slušala, već je svu svoju snagu usmerila na rijaliti borbe.

- Erminu je pojeo rijaliti. Ima ona dobru dušu, ali se često o svoje pse ogrešila. Nažalost, više je snage upotrebila za rijaliti borbe, nego za pse. Dešavalo se da psi zbog toga ispaštaju. Ja se ne mogu žaliti na uslove, jer je moj pas bio zbrinut i negovan, ali njeni psi su na kraju ispali robovi Ermininog rijalitija. Ponavljam, Ermina je devojka koja nema lošu dušu, ali za pse nije imala vremena u rijalitiju - rekao je Vladimir za Pink.rs i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogo puta sam joj rekao da smiri strasti i da ne pravi frku oko pasa, već da im se posveti u vremenu koje je za to predviđeno. Nije me slušala. Terala je inat produkciji bez ikakve potrebe - istakao je Tomović za naš portal.

Inače, Ermina nije odlazila da trenira pse u dogovoreno vreme i isto tako je zaboravljala da ih hrani. Kada joj je danas i sam Mensur to prebacio, ona ga je gađala tiganjem i polila vodom.

Autor: Pink.rs

#Vladimir Tomović

'