AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

U emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile pripremili su vruća pitanja za zadrugare, a naredno pitanje dobio je Edis Fetić, koji je izneo mišljenje o svemu što je njegova devojka Dragana Mitar rekla pre njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona pokupi sve od savetodavaca što se njoj sviđa, ona u životu traži rešenje onakva kakva njoj odgovaraju. Ima veliki problem što je povređivana, ali uvek svojom zaslugom, jer ti ljudi koje je ona izabrala su je povredili. Ona pokušava da upoređuje naš odnos sa nekim odnosom koji je imala ranije. Ja ljude koje volim, ja sam sa njima do kraja. To je neki moj pogled na život. Uvek u životu dajem sve od sebe. Ona je navikla da poredi neki svoj prethodni život, gde je njen bivši suprug radio do osam do tri, meni nije tako. Ko me voli ovakvog, voli me. Ja ne mogu da provodim vreme sa njom, što i nije dobro, ja tako ne funkcionišem. I ove svađe što se dešavaju, to je zato što smo konstantno zajedno, normalno je da mi neki njeni komentari glupi zasmetaju - ispričao je Edo.

Potom se u raspravu uključio i Lepi Mića, koj je izneo mišljenje o celoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana s pravom sumnja u tu priču. Ona misli da će se kad-tad vratiti svojoj supruzi. Dragana mu neke stvari nikada nije zaboravila, Edo uvek ima jednu priču, ona ima drugu. Ja sam rekao da ovo što rade je loše za svo troje i ponižavaju njegovu ženu. On je uzeo svu odgovornost. On će majku njegove dece uvek poštovati, to je jasno kao dan. Ja bih voleo da se Edo vrati svojoj ženi, ali ako čovek ne želi, onda kao čovek koji je moralan, jednostavno zatraži razvod braka i da vidi rakciju supruge i da vidi kako će Dragana da odreaguje - ispričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'