AKTUELNO

Od nje ovo niko nije očekivao.

Modna blogerka koja je uzor mnogim mladim devojkama Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, često ume da šokira nekim svojim izjavama i stavovima.

View this post on Instagram

👸🏽

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Ovoga puta je imala novi biser. Naime, ona je izjavila da se njen stil menja u zavisnosti od toga kako se oblači njen tadašnji dečko.

Kako je sama priznala i prijateljice joj zameraju zbog takvog ponašanja, ali kako ističe, ona je takva - promenljiva.

View this post on Instagram

olynth needs to sponsor me 😂

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Moj stil se menja iz godine u godinu i u zavisnosti od toga sa kakvim se dečkom zabavljam i kako se on oblači. Što kaže moja drugarica: 'Ti devojko ne znaš ni koju hranu voliš da jedeš, ti jedeš ono što tvoj momak voli da jede.' Tako da sam sa te strane totalno... promenljiva kategorija - izjavila je Zorana, zbog čega je naišla na more osuda i negativnih komentara.

To ju je zabolelo, te je s neistomišljenicima rešila da se obračuna putem mreža.

- Ako biste mogli da sjašete sa mene, mojih životnih stavova, ponašanja i odnosa prema muškom rodu bila bih vam zahvalna. Svako živi svoj život onako kako smatra da treba, vas niko ne tera da radite isto što i ja, ali ja kao i vi imam pravo na svoje mišljenje i ponašanje. Ono možda nije savršeno ali je moje. A život odavno nema pravi i pogrešan način, svako živi kako želi i ume. Hvala i srećna vam 2020. godina, nadam se da ćete biti srećniji, voljeniji i gledati više u svoje dvorište nego u moje.

Autor: Pink.rs

#Zorana Jovanović Zorannah

'