AKTUELNO

Samouvereni mladić bio je meta brutalnih napada devojaka u emisiji "Izvedi me".

Iako je sam početak novog izdanja emisije "Izvedi me" protekao u sjajnom raspoloženju, stvari su se vrlo brzo preokrenule.

Foto: TvPink Printscreen

Glavni "krivac" za promenu raspoloženja devojaka bio je mladić koji se pred njima pojavio u raskopčanoj košulji iz koje mu je virio srebrni lanac, što se gotovo nikome nije dopalo, pa su morale da reaguju.

Foto: TvPink Printscreen

Tu kajlu ostavi kod kuće, drugu, bilo kome, pa onda možemo da pričamo - brutalno iskrena bila je Leontina, međutim, mladić na čiji račun su izrečene prozivke nije želeo da prećuti.

- Čekaj, ko ti kaže da bih ja želeo da pričam sa tobom? - rekao je on i dodatno iznervirao devojke.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako ne znaš da prihvatiš komentar, bolje ćuti - ponovo ga je napala Leontina, kojoj su se pridružile i ostale drugarice. One su iznele zamerke na račun njegovog ponašanja, ali i odevanja, budući da smatraju da je za svoje TV pojavljivanje odabrao malu i kratku košulju, samo kako bi mu se ocrtali mišići.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite novo izdanje emisije "Izvedi me" koje je na programu u ponedeljak u 21:15h na Televiziji Pink i saznajte da li će mladić koji je samim svojim pojavljivanjem privukao veliku pažnju uspeti da izvede neku od devojaka.

D. T.

#Izvedi me

'