AKTUELNO

O njima bruje svi!

Estradno - bračni par Jovana Pajić i Sale Tropiko od početka svoje veze privlače veliku pažnju, a tako je ostalo do dana današnjeg. Oni uživaju u srećnom braku već godinama, a kao kruna njihove ljubavi došle su dve ćerke, Helena i Đina. Međutim, ono što se čekalo godinama jeste da ovaj par snimi duetsku pesmu i oni su to napokon i učinili!

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Naime, Jovana i Sale su ukrstili glasove i snimili pesmu "Ne zovi me", koju su objavili na Božić, a za dan ona je prikupila simpatije publike.

Pre nego što smo popričali sa Jovanom i Saletom o duetu i svemu što im je on doneo, čestitali smo im ulazak u novu godinu, a oni su priznali da su za doček radili, dok su praznik proveli u krugu porodice.

Da, Nova godina je bila radna za nas, bila je dobra žurka, a praznike smo praznovali, apsolutno su svi običaji ispoštovani - rekli su nam u glas i sa osmehom Jovana i Sale.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Kada je reč o pesmi, čini se da su napokon ispunili veliku želju fanova, a oni su nam otkrili i kako je ova numera nastala.

Dočekasmo i mi naših pet minuta da ukrstimo glasove (smeh). Jako mi je drago da smo to uradili i jako nam je drago da je to ova godina, 2020. Pesma nam je izašla na Božić, najsrećniji hrišćasnski praznik, čitajući komentare zaključujem da su ljudi ovo stvarno baš čekali - rekao je Sale i dodao da je pesma slučajno nastala:
Sasvim slučajno, kao i mnoge stvari u životu. Ova pesma je nastala pre par godina, Braja je uradio tekst, ja sam komponovao i snimili smo demo snimak, ona tada još nije bila u "Ministarkama", nije radila, ali smo bili u fazonu "Zašto je mi ne bismo snimili".
Mi smo joj tada, u stvari, dali pečat, kad smo pevali taj demo snimak, i to se još tada čulo, ali smo čekali pravo vreme. Znali smo da će biti naša, samo smo čekali pravi trenutak, a i ispunili smo želju svima. Moram da priznam da su nam ta pitanja baš bila dosadna, pitali su nas kad ćemo se venčati, pa kad će dete, pa kad će pesma, baš me zanima šta će biti sledeće - nadovezala se Jovana.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Na kraju, nismo mogli a da ne pitamo kako su njihove ćerke Helena i Đina reagovale na pesmu, a oni su nam priznali da su od njih dobili blagoslov.

Njima je to odavno, one znaju to napamet, negde smo i njihov puls opipali, pogotovo Helenin, ona je zna celu (smeh). Tako da njima nije to nova vest, one su imale ekskluzivu već duže vreme (smeh) - zaključila je Jovana.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ceo intervju sa Jovanom i Saletom pogledajte u nastavku.

Ukoliko niste poslušali njihov duet i pogledali spot, to možete učiniti u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Duet

#Intervju

#Jovana Pajić

#Pesma

#Sale Tropiko

'