AKTUELNO

Pevačica je zbog loše finansijske situacije u porodici bila prinuđena da peva samo nekoliko dana posle gubitka majke, što joj je veoma teško palo.

Popularna srpska pevačica Radmila Rada Manojlović sa samo 19 godina ostala je bez najvoljenije osobe i najvećeg oslonca u životu - bez svoje majke Mirjane. Pevačicina majka preminula je 2005. godine posle teške bolesti, a iza sebe je ostavila dve ćerke, Radmilu i njenu sestru Mariju.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica je više puta u javnosti govorila o najtežem trenutku u životu, a emocije nije mogla da savlada, te je jednom prilikom sa suzama u očima priznala i da je samo nakon devet dana od smrti majke bila prinuđena da peva zbog loše finansijske situacije u kojoj se njena porodica nalazila. Ovo joj je veoma teško palo, međutim pevačica je morala da nastavi dalje.

Kada me ljudi pitaju kako sam preživela taj period kada sam ostala bez majke, ja ne znam šta da im odgovorim. Kao da to nisam bila ja. Sad mislim da bih umrla i ja, ne znam... Ne mogu da shvatim uopšte da može toliko teško da bude, a sve je teže i teže. To nikom ne bih poželela. Ja sam tada imala samo 19 godina, u tom periodu mi je savet majke bio najpotrebniji - izjavila je Rada kroz suze pre šest godina.

Foto: Printscreen

Mnogo je teško kada u takvim trenucima moraš da staneš pred publiku i zapevaš, a stoji ti knedla u grlu, jedva stojiš na nogama...

Otkad se pojavila na estradnoj sceni Srbije njena tužna priča ju je pratila, ali se ona izdvojila svojom harizmom, glasom i stasom. Međutim, domaća javnost nije imala priliku da vidi od koga je Rada nasledila lepotu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed fotografije na kojoj je Radina majka Mirjana, a na njoj se jasno vidi koliko pevačica podseća na nju.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Majka

#Radmila Rada Manojlović

#Smrt

#pevačica

#sestra

'