AKTUELNO

Nije želela više da ćuti!

Bračni par Dragojević prethodnih dana svojim izjavama šokirao je naciju. Dalila i Dejan svojom životnom pričom naneli su dosta bola njegovoj majici Biljani, ali i bratu Davidu.

Kako je već poznato, loši odnosi u porodici Dragojević godinama unazad su tema u medijima koja nikada nije razrešena. Otkada je stupio u brak sa Dalilom, Dejan se naglo promenio prema svojoj porodici, te je iznosio pregršt uvreda na njihov račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bismo saznali i drugu stranu priče, odlučili smo da porazgovaramo sa Biljanom o svim temama koje su se potegle. Dejanova mama ne krije da je šokirana izjavama svog sina, koji ju je optužio da je ona kriva zbog toga što nemaju kontakt.

Ne znam za šta sam ja tačno kriva? On je jedno voljeno dete koje je bezbrižno odrastao uz oba roditelja, lepo i lagodno detinjstvo je imao, nikada ništa nije morao da radi ako nije želeo. To što je radio u porodičnoj firmi, to je ok, svi smo radili, čak i ja, kod kuma je radio par meseci u restoranu zato što je hteo, niko ga nije terao. Bože moj i treba da radi, opet kažem niko ga nije terao, imao je par meseci do svoje 18-te godine - započinje Biljana.

Foto: Pink.rs

Dejan je tokom emisije tvrdio da je radio četiri godine, što su Biljana i njegov kum demantovali. Dalila je okrivila svoju svekrvu da je nije prihvatila, jer je druge veroispovesti, što Biljana izričito demantuje. Međutim, Dragojevićka potom dodaje da se promena u Dejanovom ponašanju primećuje od onog trenutka kada stupa sa suprugom Dalilom u brak.

Kada smo se suprug i ja rastali, pored Dejana znate da imam Davida i ćerku Suzanu i svi smo se slagali, imali odličnu komunikaciju do momenta dok se Dejan nije počeo zabavljati sa Dalilom. Okrenuo se sam protiv cele porodice i ja zaista ne vidim gde sam ja tu i za šta kriva. Nikada se nisam posvađala sa Dalilom niti je uvredila, niti mi smeta sto je druge veroispovesti, kako oni to prezentuju - ističe Dejanova mama.

Foto: Pink.rs

Biljana nam je ispričala da su Dejanovi prijatelji šokirani njegovim izjavama i ponašanjem na velelepnom imanju, ali dodaje da ga ne krivi ni za šta, kao i da se nada da će doći dan kada će nesuglasice sa sinom i njegovom suprugom izgladiti.

Nisam samo ja u šoku od njihovog ponašanja, pogotovo Dejanovog, nego mnogo, mnogo prijatelja koji nas poznaju. Ja sam ipak Dejanova mama i nekim delom sve ovo mogu da pripišem njegovim mladim godinama i životnom neiskustvu, ali ne razumem za šta sam ja u svemu tome kriva?! Ja sam uvek tu za svoju decu i nadam se da će doći zajedno sa Dalilom da popričamo posle rialitija - rekla je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su osudili Dalilu jer se tokom sastanaka u Beloj kući potegla priča oko njene izjave da je Biljana kriva za sve, jer sinu Dejanu nije htela da pokloni plac na kom su oni planirali da izgrade svoju kuću. Zbog Dalilinih navoda, Biljana je objasnila celu situaciju.

Plac nije u pitanju jer smo Mungos i ja odlazili u Beograd kod njih, a oni su tada uveliko počeli gradnju kuće u Bosni. Mungos je išao sa njima da kupe kola da bi mogli obilaziti radove na kući. Naša porodica je imala dogovor dosta godina unazad da taj plac bude Davidov, nikada se niko nije bunio, međutim, Dejan se zabavljao sa Dalilom dva meseca i jednog dana dolaze sa pričom da hoće sad i odmah ili plac ili da digne sprat na porodičnoj kući, gde sam ja rekla da je oduvek plac bio Davidov, a da se oni strpe malo da nađemo neki koji bi kupili jer se kuća ne pravi za do sutra. Ponudila sam da živimo čak zajedno dok se to ne reši, ali oni su hteli odmah. Bez obzira na to, mi smo komunicirali i bili okej - priča Biljana i dodaje:
Ona me je blokirala kada sam ja stala u Aleksandrinu stranu, jer je Dalila rekla nešto što nije bilo tačno, ja sam samo potvrdila da Aleks govori istinu što i jeste, ona mi je odmah napisala: ,,Više nikada nećeš videti Dejana i nikada neće doći u Veternik, zaboravi na njega zbog ovoga". Stavila me na blok listu, posle par sati i on me je blokirao i od tada mi nemamo komunikaciju. Plac nije u pitanju, na kraju krajeva ima on i tatu mogao je tata da da drugom sinu plac, čemu urnisanje mene, ne razumem njega. Ona me ne povređuje, nego on jer je on neko kome sam ja dala i posvetila zivot - završava Dejanova i Davidova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O. Bogdanović

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#Dalila Dragojević

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

#Zadruga

'