AKTUELNO

Ovo ga je mnogo pogodilo.

Brat Dejana Dragojevića koji je sinoć svojevoljno, sa svojom suprugom Dalilom Dragojević, napustio "Zadrugu", David Dragojević uključio se danas u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i otkrio sve o njegovom skandaloznom ponašanju u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

David je otkrio da Dejan izmišlja da sa svojim očuhom Mungosem nije u dobrim odnosima, naprotiv, oni su se odlično slagali pre nego što je Dragojević stupio u brak sa Dalilom. On je progovorio i o flertovanju Dalile sa Stefanom Karićem, te je istakao da je njegovom bratu to sigurno smetalo, ali da nije smeo od svoje žene da progovori.

Ako neko hoće da ti poljulja nešto, onda ti možeš da kažeš nešto. Ali to pričanje u izolaciji, to gledanje za vreme žurke, Dejan je ćutao, ništa to nije komentarisao. A kakva je frka ispala kad je Dejan pričao samo sa Milanom na krevetu, dok je Dalila bila u salonu. On se povukao, ništa ne komentariše. Verovatno da mu smeta to, ali neće da se svađa sa njom. Što ona kaže, to tako mora da bude. Oni zajedno žive, zajedno rade, ja ne znam čime se oni bave. Dejan kaže da ja imam svilene ruke, da nikad nisam radio, ne znam kako... Oni su napravili kuću, svaka čast. On je prešao iz deteta u dedu, sad se tamo ponašao kao deda. Ne znam zašto me nije pozvao. Ja ne pljujem nikog, nego samo hoću da se ovo završi. Ja sam radio, sam sebi sve kupovao... - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

David je ostao šokiran kada mu je voditelj Ognjen Nestorović rekao za skandaloznu izjavu njegovog brata da je u detinjstvu bio zlostavljan i da je u njihovim dečijim igrama Dejan Davidu glumio metlu.

Bože me sačuvaj... Ovo ljudi koji gledaju, koji nas poznaju, mislim da su u šoku. Nemam komentar, ne znam šta da kažem, ovo je katastrofa. On je uvek bio moj mlađi brat, ja sam ga vodao svuda, to da je bio zlostavljan, to je dno - rekao je David, a zatim dodao da mu je veoma žao što njegov brat Dejan njihovo pomirenje nije shvatio na isti način kao i on:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se pomirio sa njim iz srca, nemam ništa protiv njega, imam protiv toga šta radi i šta dozvoljava. Oni su istakli da je on to pomirenje primio s rezervom, što znači da to nije bilo iskreno sa njegove strane kao sa moje. To me je pogodilo. Mislim da će on i dalje da vrti svoju priču, da sluša Dalilu, da se svađa, treba da kaže: "Neću da pričam o svojoj porodici". On samo treba da bude normalan, niti sam mu birao, niti ću da kažem šta treba da radi, nemoguće da svi vide pogrešno - zaključio je David Dragojević.

Autor: R.L.

#Premijera-Vikend specijal

'