AKTUELNO

Janjuševićev kum istakao je da žene u Beloj kući tragaju za srodnom dušom.

Nakon odgledanog snimka rasprave Dalile i Dejana Dragojevića sa Anom Korać zbog činjenica koje je ona izrekla o njima, kum Marka Janjuševića Janjuša, Marko Paunović i sestra Filipa Reljića, Sara Reljić su prokomentarisali odnos braće Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Odnos između njih i njihove porodice je poremećen. Meni je to žao, jer ja imam brata blizanca. Nema potrebe da se tako braća jedan drugome obraćaju. Meni nije želja da pljujem zadrugare. Ne postoji ta cena zbog koje bih se ja ponizio. Mislim da treba da sačuvaju dostojanstvo. Muškarci su mnogo veća gospoda nego žene u ovoj sezoni. Žene u ovoj sezoni su ispod očekivanja. Sve žene u "Zadruzi" tragaju za nekom srodnom dušom, ali u ovoj "Zadruzi" su muškarci kao dečaci. Žene su mnogo namazanije, mnogo napadnije. 90% problema u kući su međuženski odnosi - rekao je Marko Paunović, a potom je i Sara dala svoj sud o međuljudskim odnosima zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi tamo prave problem, ko god ima psihički problem. Svi tu doprinose. Neki se prave malo ludi. Ja volim da vidim da neko voli mog brata - rekla je Sara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

'