AKTUELNO

Istina je napokon izašla na videlo.

Voditelj Ognjen Amidžić je naredni intervju odradio sa Miljanom Kulić. Zadrugarka je imala žestok sukob sa Dalilom Dragojević nakon čega je bračni par Dragojević samoinicijativno napustio Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je u intervjuu istakla da je ona samo jedan od okidača njihovog odlaska, a da je glavni razlog zaljubljenost Dragojevićke u Stefana Karića i shvatanje da je omražena u narodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam ja samo kap koja je prelila čašu, ja mislim da ja nisam razlog zbog kojeg su oni otišli iz rijalitija. Ona i Dejan su se izolovali od svih ljudi, vređali su sve zadrugare. Kada je Milica rekla da Dejan treba da se pomiri sa majkom, Dalila je rekla: "Ti si ta koja najmanje treba da priča o tome", aludirajući na njene pokojne roditelje. Rekla je i Jeleni Pešić za brata. Ona je iz nemoći otišla sa Dejanom ispred apartmana. Svađa je počela zbog majice koju mi je poklonio Stefan Karić. Ona je prepoznala tu majicu i počela je Dejanove prljave gaće da baca na moj krevet. Ona je glavni inicijator svega. Ona je želela da se Dejan i David pomire, a ovde je za Davida rekla da je on smeće i želela je da se vrti priča oko njene porodice. Ona je velika folirantkinja. Oni su bili ljubomorni na tužne priče zadrugara. Oni su hteli da njihova priča bude najtužnija, da on (Dejan) bude momak koga majka ne želi. Glavni inicijator porodičnih rasprava i nerazmirica je Dalila - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Miljana se osvrnula na svoj ljubavni život.

Ja ne verujem u rijaliti ljubavi. Nikada se više ne bih zaljubila u ovu osobu. Sada je izašlo sve na videlo. On mene nikad nije voleo, nikad me nije branio, kao što sada brani Janjuša, danas Šopićevu. Njemu je sve igra bila. Pored Slobe Radanovića i Davida, on je jedan od najvećih ološa koje sam ja upoznala. Ja ne želim da se ljubim više sa Filipom Đukićem iz inata jer je on rekao da želi da spava sa Natašom i Majom. Želim da budem dosledna sebi. Meni je samo potrebna ljubav, jer ljubav je samo lepa dok se čeka. Sramota je što sam iskorišćena - ispričala je Kulićeva, a onda prokomentarisala krah veze Ivane Krunić i Baneta Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je ostavila Baneta zbog današnjih čestitki. Ivana je ušla sa njim iz koristi, neće se pomiriti. Malopre u kupatilu mi je rekla da joj je teško, ali da joj je bitna karijera. Bane je dobar drug, ali on bi se go šetao po Beloj kući samo da bi imao pažnju zadrugara. On je patološki lažov. On bi se sada i sa Erminom pomirio radi priče - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'