AKTUELNO

Lepa pevačica svoj put u zemlju čokolade iskoristila je na najbolji mogući način.

Mlada i perspektivna pevačica Katarina Gardijan protekle nedelje uživala je u čarima Švajcarske. Sudeći po fotografijama koje je pevačica objavljivala na društvenim mrežama, ona je dane provodila u društvu jače polovine koja živi u Bernu.

Katarina je za naš portal otkrila da je bila u zemlji čokolade, ne zbog ljubavi već zbog posla.

Bila sam u Bernu kako bih završila svoje nove tri pesme koje će izaći sredinom aprila. U planu je da snimim i dva spota u Crnoj Gori. Na fotografijama koje ste imali prilike da vidite su moji producenti iz produkcijske kuće Red Cartel koji su sarađivali sa mnom i na prethodna dva singla - rekla je Katarina.

Pesme "Oprez" i "Ove noći" su odlično prihvaćene od strane publike a Katarina se nada da će i njen maksi singl "Ako budem htela" naići na pozitivne komentare.

Lepa pevačica pored albuma, priprema i brojna iznenađenja u saradnji sa izdavačkom kućom Red Cartel čiji se koncept poslovanja naziva i "360° Arhitekturom" čiji je cilj da izvođače izgradi za dugotrajne karijere.

U nastavku možete pogledati video snimak iz studija, gde je Gardijan otkrila radnu atmosferu ali i deo jedne od novih pesama.

Pink.rs

#Katarina Gardijan

#pevačica

'