AKTUELNO

Upoznajte najlepšu devojku Beograda!

Nastasja Popović osvojila je srca Beograđana kada je ove godine pobedila na izboru za "Miss Beograda" koji je prvi put organizovan na otvorenom, na Trgu Republike. Ono što je mnogima zanimljivo jeste da je Nastasja rođena i odrasla u Holandiji, a za portal Pink.rs ispričala je kako je izgledao njen put i zašto se preselila u srpsku prestonicu.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Nastasja nam je na samom početku razgovora ukratko ispričala kako je došlo do toga da se takmiči na izboru za "Miss Beograda".

Sasvim slučajno (smeh). Ja sam rođena u Holandiji, tamo sam odrasla, tamo sam se školovala i sve. I onda, ne sećam se tačno, ili sam se sama prijavila ili me je drugarica prijavila na izbor za "Mis Holandije". Tamo sam osvojila treće mesto, a prijavilo se hiljade i hiljade devojaka. Skroz slučajno sam ušla u to i eto šta se desilo, a i ja se vodim tom politikom "Šta se desi, nek se desi". To sam, naravno, sve objavljivala na Instagram, na ostale socijalne mreže i to je video momak koji radi za "Miss Yu" kompaniju koji mi je poslao poruku "Zašto se ti ne bi takmičila za Miss Srbije?". I tako je sve krenulo - kaže Nastasja.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ona nam je ispričala i kako izgleda izbor za mis u Holandiji i koliko se razlikuje od onoga što se dešava kod nas.

Tamo je proces skroz drugačiji, prijaviš se i dođe otprilike 1000 devojaka na kasting, a samo 10 se izaberu. I onda se tih 10 devojaka priprema za takmičenje. Ovde se biraju devojke po regionu, ja sam bila na izboru za Miss Beograda i pobedila (smeh). Skroz je to bilo neplanirano, ja sam bila na nekom putu, nisam čak ni mislila da ću stići na izbor, stigla sam tog jutra i eto (smeh) - iskrena je Nastasja.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Kako kaže, zbog posla kojim se bavi susrela se sa mnogim predrasudama, ali ne dozvoljava da je zli komentari pokolebaju.

Ne mogu da kažem da me to nervira jer je sve to deo posla. Susrećem se sa negativnim situacijama, prozivkama, dobijam neke ružne poruke, ali to me ne dotiče, ako si siguran u sebe, ne može ti niko ništa - kaže Nastasja.

Na samom kraju razgovora za naš portal Nastasja nam je otkrila da je ostvarila svoje ciljeve, ali i da se zbog manekenske karijere preselila u Beograd.

Nemam nikakve ciljeve vezane za to, ja sam imala cilj da pobedim na izboru za "Miss Beograda", na izboru za "Miss Srbije" nisam uspela zbog zdravstvenih problema, na tom takmičenju sam osvojila titulu "Miss turizma" ali sam i toga nažalost morala da se odreknem zbog već pomenutih zdravstvenih problema. A za ubuduće, ako mi se neka prilika ukaže, prihvatiću je. Ja sam se ponovo osvrnula na studije, posao, a bavim se manekenstvom od 15. godine i time ću nastaviti da se bavim. Inače, meni je više sreće doneo Beograd kada su manekenski poslovi u pitanju, a i preselila sam se ovde zbog toga - kroz osmeh je zaključila lepa Nastasja.
View this post on Instagram

🌻

A post shared by Nastasja Popovic (@nastasijapopovic) on

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Miss Beograda

#Nastasja Popović

'