AKTUELNO

Sa Jelenom ima ozbiljnu vezu.

Pevač Sloba Radanović nedavno je obelodanio svoju vezu sa Jelenom Đuričanin, a kako je do tada tvrdio da su samo prijatelji, pitanje o njoj je bilo neminovno i u emisiji "Amidži šou".

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Nisam morao da pričam, tad kad sam pričao bili smo samo drugari. Ona je razvedena, naravno da je razvedena, ne bih izlazi u javnost sa nekim ko je zauzet, pogotovo udat. Samo bi mi to trebalo. Navikao sam da ljudi pričaju svašta, ali ja takvim ljudima mogu da poručim samo - nađite svoj život. Ovih dana čitam neke loše komentare - rekao je Sloba.
Sjajna devojka, prelepa - dodala je Dara Bubamara koja je takođe gošća u večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou", a zatim je Radanović istakao da Jelena ne voli da se javno eksponira.

Foto: N. Vujičić

Neminovno je da bude u novinama, ali što ne mora, ne mora - rekao je pevač i dodao da je ova veza veoma ozbiljna i da je moguće da će stati i drugi put na ludi kamen.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Sloba komentarom da nikada u javnost ne bi izlazio sa zauzetom devojkom potkačio svoju bivšu Lunu Đogani, koja je javno bila u ljubavi sa njim dok je on bio još u braku sa Kristinom Kijom Kockar, prosudite sami.

Autor: R.L.

#Sloba Radanović

'