AKTUELNO

Da li vas je ovo iznenadilo?

Pevačica Mira Škorić prve minute pravoslavne Nove godine provela je sa ekipom emisije "Premijera" u Vrnjačkoj Banji. Pevačica je tamo stigla nakon što se suočila sa neprijatnom situacijom - avion u kom su bile njena koleginica i prijateljica Dragana Mirković i ona morao je zbog magle prinudno da sleti u Niš, umesto u Beograd.

Ja sam bila jako nervozna, bila sam jako nemirna u avionu, kada sam čula da slećemo u Niš i da nas čeka prevoz autobus... Ja nemam problem sa autobusom, nego sa gužvom, previše je ljudi bilo, previše aviona je tu sletelo. Dragana je bila jako srećna, raspoložena, ja ne znam kako mene nisu uhapsili na aerodromu - rekla je kroz osmeh Mira.

Foto: Instagram.com/dragana_mirkovic

Mira Škorić je jedna od retkih pevačica na našim prostorima koja uživa istu popularnost kao na početku karijere, a njene pesme su uvek i svuda tražene. Ipak, kako je jednom prilikom priznala, ona ne želi da snima nove pesme po svaku cenu niti da se pojavljuje u medijima bez razloga.

Ja sam prvi album snimila 1988. godine i posle svega toga, tih devedesetih, Pink i ja smo rasli zajedno i nadograđivali jedni druge. Mogu da biram, u situaciji sam da izaberem sa kojim medijima ću da sarađujem, sa kojim neću, kad ću da pričam, a iskreno, nekad ni sebe ne mogu da gledam očima - rekla je Mira.

Foto: TV Pink Printscreen

Njeni karijeru je ukrasila mnogo dueta, ali Mira priznaje da ipak ima neostvarene želje i da bi sa pojedinim koleginicama volela da "ukrsti" glasove.

Snimila sam sa duete sa nekoliko kolega, ali recimo Zorica Brunclik mi je fascinantna, sa njom bih volela da snimim, sa Draganom nisam snimila... - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu je Mira Škorić još pričala pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Mira Škorić

#Premijera

'