AKTUELNO

Nisu mogli da veruju šta slušaju.

Jovana Tomić Matora, Ana Korać, Jelena Pešić i Stefan Karić nakon emisije "Gledanje snimaka" odlučili su da pričaju o odnosu Dragane Mitar i Edisa Fetića. S obzirom na to da im neke stvari nisu bile jasne, Jovana je pozvala Draganinog dobrog druga Marka Đedovića da im ispriča sve detalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su bili u vezi, on (Edo) sada čupa sebe, a nju (Draganu) roka - započeo je Marko.
A kako ona kaže da to nije bila veza? Ja sam u šoku - upitala je Matora.
Jok i nisu. Kako onda Jovan (Draganin sin) zna za njega? Žena se dopisuje sa Pavlom i Sinišom. Čovek (Edo) je kupio Instagram profil - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je on oprostio Dragani Vladimira zbog popularnosti. Ja sam ga pitao koliko on nju voli, kada je prešao preko toga, a on mi kaže: "Još si ti mali" - govorio je Karić.
Znate šta je on sve rekao u studiju? Vi nemate pojma! Govori kako su prijatelji, rekao da može sve da radi sa Tomovićem - nastavila je Ana.
A u sebi je umirao. Marka krivi, a on radi mnogo goru stvar. On više kanali Draganu - umešala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

A meni sinoć kaže: "Ražvešću se kada izađem". On je na foru ukopava i ima da izađe kao šmeker. On kaže da se emotivno razišao sa ženom, a u avgustu su išli u Poreč i on se ženi na kvarno krišom od Dragane javljao na telefon. Šta tu smrdi? Zašto onda kada te žena zove, ti je lažeš da si u Bosni? - pričao je Đedović.
Oni su se upoznali tako što su se dopisivali na Instagramu i onda su se na Kopaoniku prvi put videli. Tako je našao i Kaću Živković. Ne znam, tako pričaju. Grozno je da uvuku tako nekoga ko nema veze sa ovom pričom - govorio je Marko.
Edo ne bi trebao da se zaj*bava sa tavkim stvarima - rekla je Matora.
On na svom profilu nema slike sa svojom ženom. A slike su mu onako u ogledalu, kao gore-dole go... A žena mu ima slike sa njim, sa decom - rekla je Ana Korać.
Pa da, porodična žena! Ma da li me zaj*bavaš? Da li je moguće da ima slike iz ogledala? Kupiš profil, napraviš slike iz ogledala i uđeš ovde - bila je u šoku Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa to je fora da se pokaže kao dobar j*bač, da nahrani ego. Oni će pred kraj da se posvađaju. Zaljubila se budala, a mogla je da bude sama - dodao je Marko Đedović.

Autor: S. K.

#Zadruga

'