AKTUELNO

Objavila i fotku sa klinike!

Sanja Stanković svojim učešćem u rijaliti programu "Zadruga" skrenula je veliku pažnju kako svojim atraktivnim fizičkim izgledom, tako i ljubavnom vezom sa Jovanom Tomić Matorom koja traje od prve sezone najgledanijeg TV formata na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Na Sanjin izgled retko ko je ostao imun, a sada je ova bivša zadrugarka prema rečima izvora odlučila da napravi drastične promene. Stankovićeva je, dok je njena devojka Jovana u rijaliti programu "Zadruga 3", odlučila da izvadi silikone iz usana, salo s obraza, kao i podbradak.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Sanja je izvadila materijal koji je imala u usnama i sada su joj usne prirodne. Pozabavila se i salom koje je imala u obrazima, a otklonila je i podbradak, koji ju je mučio. Sanja je sada neprepoznatljiva i sebi i drugima, ali komentari prijatelja i fanova su uglavnom pozitivni - rekao je izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ovim povodom odlučila je da se oglasi Sanja Stanković koja je potvrdila da je imala intervencije na licu i dodala da je to samo početak. Takođe, Sanja je i sa pratiocima na Instagramu objavila fotografiju sa jedne klinike i napisala: "Nova ja za koji dan".

Foto: Instagram.com/mrs_s.happy

Tačno je da sam imala sve te intervencije na licu. Do sada su zli jezici pričali kako sam sva plastična, a sada imaju još više povoda da me ogovaraju. Za sedam do deset dana idem na liposukciju da vadim višak sala, koji će ići u zadnjicu - priča Sanja.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'