AKTUELNO

Ponovo je solo.

Na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u Surčinu, novinar Nemanja Vujčić razgovarao je sa pevačicom Aleksandrom Mladenović koja je sinoć imala nastup u Beču.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku razgovora pevačica se prisetila svog detinjstva, koje je bilo i te kako teško, a onda je Aleksandra istakla i da se mnogo borila za ono što ima danas.

Jako težak put je bio. Baš sam se borila, radila i gradila... Bilo je jako teško. Neki ljudi su to shvatili kao neko šlihtanje, sažaljevanje ili žaljenje, ali me to nije doticalo. Imala sam teško detinjstvo. Mlada sam počela da pevam, ali generalno je sada sve odlično - rekla je Aleksandra.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Mladenovićeva je komentarisala i incident koji je imao njen kolega Mile Kitić, kada ga je na jednom nastupu napao fan. Aleksandra je rekla da takve situacije nikada nije doživela, ali da se to svima može dogoditi.

Ne znam ništa o tome. Videla sam samo snimak. Slična iskustva nisam imala, ali to može svakome da se desi, da ga neki fan povuče - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je pričala da je srećna u ljubavi i da uživa sa svojim dečkom, Aleksandra je sada po prvi put priznala da je slobodna. Pevačica se nada i da će u narednom periodu naći novu ljubav. Podsetimo, Aleksandra je već prvog dana Nove 2020. godine rekla da je njen dečko poseban, a posle nekoliko nedelja ljubav je pukla.

Slobodna sam (smeh), dosta se pisalo o tome što sam i sama priznala da sam zazeta. Nisam više zauzeta, sada sam slobodna, pa ćemo da vidimo - otkrila je pevačica.

Autor: S. K.

#Premijera

'