AKTUELNO

Sporazumno se razveli.

Pevačica Slavica Ćukteraš ovog nedeljnog popodneva gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" kod voditelja Ognjena Nestorovića i Tijane Price. Slavica je pričala o novoj pesmi koju priprema, a onda se dotakla i privatnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je nedavno stavila tačku na brak koji je imala sa fudbalerom Vladimirom Avramovim, sa kojim ima ćerku Viktoriju. Nedeljama se spekulisalo o svim detaljima njihovog razvoda, a sada je pevačica uživo u programu TV Pink spontano, kako je istakla, odlučila da otkrije zbog čega je došlo do prekida bračne zajednice. Ona je ovom prilikom na sva zvona hvalila svog bivšeg supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Udata, razvedena, ja tu ništa ne bih dirala! Ništa nije tu senzacionalno. Znaš kako, kada osoba dobije dete, prioriteti se u životu menjaju. U celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, jedno je kada živi u miru. Vlada je jedan divan čovek, predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dana danas. Trenerska njegova karijera je krenula jako uzlaznom putanjom, tražen je u Evropi, on je jedan veliki gospodin - izjavila je Slavica.

Foto: Instagram.com

Viktorija je jako svesna svega. Ja sam želela da se vratim poslu i nekako smo se dogovorili da svako krene svojim putem. Sporazumni razvod je bio koji se sastavio u minut i po. Ja sam fantastično i on je fantastično. Mi smo poslednjih godinu dana bili na relacijama. On tamo radi, ja želim da se vratim karijeri. Meni je drago što imam dete s tim čovekom, jer on Viktoriju gleda kao sto očeva. Uživo sam ovo rekla, spontano mi je došlo, nisam imala nameru ovo da ispričam - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. K.

#Slavica Ćukteraš

'