AKTUELNO

Janjušević će se distancirati od svojih rijaliti cimerki.

Naredni sagovornik voditelja Ognjena Amidžića je Marko Janjušević Janjuš koji svakodnevno intrigira javnost zbog ženskog okruženja. Naime, njegov odnos sa rijaliti cimerkama Anom Korać, Ivanom Šopić i Majom Marinković je previše blizak.

Zadrugar je sa voditeljem pričao o odnosu sa ovim ukućankama, sa kojima je sada u poprilično zategnutim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušavam da izađem iz svega toga, teško je izaći iz svega ovoga. J*bo me otac i gde sam ušao. Razapet sam. Imam slobodu da radim šta hoću i da se zaljubim u koga hoću. Ja znam dokle je moja granica - ispričao je Marko.

Janjuš se najpre osvrnuo na svoj odnos sa Anom, a onda i sa Majom.

Ja sa Anom u ovoj sezoni pričao baš dosta. Vidi se da je zaljubljena u ovog dečka. Nije ona više za šalu. Sada verovatno nećemo komunicirati nikako, što se mene tiče, to je dobro - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja voli da provodi vreme sa mnom, ona je devojka koja ima dosta iskustva u rijalitiju. Maju moraš da razumeš. Ne treba se pecati na neke njene priče. 100 puta sam rekao Maji da ne spominje Ivanu - kaže Janjuš.

Naposletku Janjuš je istakao da je njegov odnos sa Ivanom Šopić veoma zategnut i da ne razume njeno ponašanje.

Moj i Ivanin odnos je katastrofalan. Ona priča kako ona ima veća m*da od mene. Ja sam oženjen čovek, ali ovde ja takvo okruženje. Ja sam nju uvek hvalio. Ona bi sada da mene kanali - ispričao je Janjušević.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Ivan Dobričić

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Marko Janjušević Janjuš

'